Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '16

 
Kategori
Deneme
 

Bir varmış bir yokmuş, ne açmış ne tokmuş. 2

Bir varmış bir yokmuş, ne açmış ne tokmuş. 2
 

Hoca medyada.


Selamlar Canlar,

Kaldığımız yerden devam edelim.

Yediği naneden habersiz bu yeni kentte tur atan Hoca'nın gözüne eski püskü kıyafetleriyle bankta oturan bir adam ilişmiş. Yanına yaklaşmış ve " Ye kürküm ye " demiş. Adam da " Lan ne var ki ne yiyelim Hocam bak hele halime " demiş. Onun durumuna üzülen Hoca cebinden çıkardığı iddaa kuponunu adama bırakıp yoluna devam etmiş. Sürpriz maçlardan oluşan kuponun son maçını canlı takip etmek isteyen adam Lig Tv izleyebileceği kaçak bir site bulmak umuduyla cebindeki bozukluklarla internet kafenin yolunu tutmuş.

Not 1: İddaa kuponu tutan dilenci paraları alıp Panama'ya gitmiş ve orada bir hukuk şirketi açmış. Adına da "Koy Sefa" demiş. 

Dilenciyle olan muhabbetinden sonra bir çarşı-pazar turu yapan Hoca dinlenmek için Türk Mahallesindeki Motel'e girmiş. Tabii onu takip eden Ninja Kaplumbağalardan habersizmiş. Motel resepsiyonuna bakan yaşlı adam Hoca'ya odanın anahtarını vermiş. Odaya girdiğinde Hoca kendisini bekleyen Tweety'nin sahibi Granny Nine'yi görünce " Et nerede yok et buradaysa kedi nerede? " demiş. Granny  üzüntüyle " Yıllardır aynısın Nasi, Hiç bana ilgin yok " demiş. Hoca da " Bana görünme de kime görünürsen görün " demiş. Gözyaşları içinde odayı terk eden Granny motel girişinde onu bekleyen Ninja Kaplumbağalara dönüp " Çok hin adam. Yutmadı " demiş.

Not 2: Granyy iş birliği yaptığı Ninja Kaplumbağalar tarafından görevindeki başarısızlığı sebebiyle terk edilmiş ve kendini şehrin en büyük meydanında " Freedom " diyerek teşhir etmiş. Bu görüntülere dayanamayan Sam nam-ı diğer Küfürbaz Haydo "Boş ol, boş ol, boş ol " demiş. 

Motel odasına suikast için gelen Ninja kaplumbağalar'ı ayakta karşılayan Hoca " Biz eşeğe hep tersten bindikse boşuna değildi. Alın bunları " demiş. Hoca'nın bu emriyle Ninja Kaplumbağaları kıskıvrak yakalayan emniyet birimleri gerekli işlemleri yapmak üzere adliyeye doğru yol almışlar. Hoca da baştan beri kurguladığı oyunun son hamlesini yapmış olmaktan gurur duyarak " Filler az geldi birkaç tane daha gönder  " demiş.

Not 3: Hoca'nın oyunundan kaçan Usta Splinter, sığınmacı olarak başka diyarlara göç etmiş. " O pizzaları yemeyecektik. Evlerine ateşler salsın " diyerek ağlamaya başlamış.

Özet:

1-Hocayla oyun oynanmaz

2-Her defasında yenilenler bir gün yener diye bir kaide yoktur.

3- Normal gözüken anormalliklere alışalımız yaklaşık 150 yıl oldu.

Hadi Eyvallah, 

 
Toplam blog
: 18
: 204
Kayıt tarihi
: 06.05.15
 
 

İnsanlar arasında insanlardan bir insan.   ..