Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '15

 
Kategori
Güncel
 

Bizden asla kötü çıkmaz!

Bizden asla kötü çıkmaz!
 

"Kendini yargılamak, başkalarını yargılamaktan daha zordur." /Antoine de Saint Exupery


"Bizden asla kötü çıkmaz!!"

Çuvaldızı kendimize asla batırmayız! Hep birilerini suçlarız ve kendimize hiç toz kondurmayız. Nedense bizden hiç kötü çıkmaz.

İnsan aklına gelmeyecek cinlikler yaparız ve sonuçtan insanlar rahatsız olunca da "şeytan yaptı, şeytana uydum" gibi bahaneler buluruz kendimize.

Her gün bir başka katliamla vahşi yüzünü tüm dünyaya gösteren ve "Allah-ü Ekber" diyerek yanıbaşımızda çoluk çocuk demeden o masum insanların başını gövdesinden ayıran sözde müslümanları suçlamayıp "Bu İsraillerin işidir, Müslümanları dünyaya kötü tanıtmak istiyorlar vs." diyerek içimizdeki sapık zihniyetlere hiç toz kondurmayız nedense. Zaten dünya bu haldeyse bir avuç İsrail yüzündendir, değil mi?!! Bizler o kadar dürüst, o kadar temiz yüreklere sahibiz ki zaten Maraş katliamını da, Sivas katliamını da hatta Dersim katliamını da İsrailliler gelip yaptı(!!) Mesela sık sık meydanlarda ellerinde palayla gezip insan avına çıkanlar da İsrailli olabilir mi? Belli mi olur, İsrail bu, yapar da yapar!Mutfağımıza Arieli bile soktuysa bunu da hayli hayli yapar diyorum. Zaten tüm dünya işini gücünü bırakmış bizimle uğraşıyor. Vay be! Ne kadar büyükmüşüz. Ne çok bizi istemeyen varmış. Sabah akşam kalkıp bizi yeryüzünden nasıl sileceklerinin planını yapıyorlar. Bu konuda herkes hemfikir. Tüm dünya bize düşman mesela, değil mi? Bu konuda da hemfikiriz sanırım. Tarihini dizi filmlerden öğrenmeye çalışan bir toplum olarak her konuda bilgi sahibiyiz zaten; hatta bununla da kalmayıp bilgi yarışmasına bile katılabiliriz.

Son zamanlarda kadın cinayetlerinin önüne geçilemez oldu. Her gün yeni bir cinayet haberiyle sarsılır olduk. Resmi olmayan istatisitiklere göre 2014 yılında yaklaşık 290 kadın cinayeti yaşanmış. Bu yıl da aynı şekilde cinayetler hala devam ediyor. Son on gündür en az 10 kadın cinayeti yaşanmış.Bence bu İsrailliler aile ilişkilerimize bile karışmaya başladı! Ne dersiniz? !!!! Mesela Mersin'de Özgecan cinayetinin katili de İsrailli olabilir mi? Hatta bugün yine bir kadın daha öldürüldü. Katili de İsrailli olabilir mi? Olabilir. Çünkü bizden asla kötü çıkmaz, katil hele hiç çıkmaz. Olsa olsa Yahudiler bunu yapmıştır. Zaten içimize sızmışlar. 10 kişiden 1 kişi nerden baksan İsrailli ya da Amerikalı!!!

İki gün önceydi; yine TV başında haberleri seyrederken bir grup "Kahrolsun Amerika!" sloganları atarak Diyarbakır'da Büyükşehir Belediyesinin kurmuş olduğu iftar çadırına saldırıyorlardı. Yemekler dökülüyor, masalar devriliyor, sandalyeler havada uçuşuyordu. İftar çadırından eser kalmamıştı. "Kahrolsun Amerika!" sloganlarının iftar çadırıyla ne alakası var olabilir peki? Zaten bunu biz yapmayız; olsa olsa yine dış güçlerin işidir bu. Hatta Amerika bile kendisine sövdürtüp deşifre olmamaya çalışmış olabilir bu çadır saldırısında. Böylece belki gücüne güç katar!! İsrail de yardımcı olmuş olabilir kendisine(!!!) Ne dersiniz? Yanılıyor muyum?

Ha bu arada unutmadan dış güçlerin oyununa özellikle de İsraillilerin oyununa gelmeyelim! Sonra adımız kötüye falan çıkar. Biliyorsunuz bizden kötü asla çıkmaz!!!

 
Toplam blog
: 46
: 1156
Kayıt tarihi
: 07.05.13
 
 

1977 doğumlu. Atatürk Üniversitesini bitirdi.Öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.2007'de Ankara Üniv..