Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye Dizisinin Hikmet’i Çok Seviliyor. Nejat Uygur Kim?

Bizim Hikaye Dizisinin Hikmet’i Çok Seviliyor. Nejat Uygur Kim?
 

Fox Tv ekranlarının beğenilen dizisi Bizim Hikaye seyircinin gönlüne taht kurmaya başardı. Başrollerden bahsederken Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan… diye  açıklamalar yazsak da oyuncuların hemen hepsi başrol oyuncusu. Bu karakterlerden biri de Hikmet’i oynayan Nejat Uygur.

Nejat Uygur, ünlü adı tarihe geçen Nejat Uygur’un torunu ve Behzat Uygur’un oğludur. Bizim Hikaye dizisi öyküsü ile seyirciyi hem güldüren hem düşündüren dizide evin beş kardeşinden biri de Hikmet’tir.

Ailece tiyatro emekçisi olan akrabalarının çokluğu pek çok izleyeni şoka uğratıyor. Babaannesi, dedesi, babası, amcaları… hepsi tiyatroya gönül vermiş emekçiler. Nejat Uygur‘da ailesinin geleneğini sürdürüyor.

Nejat Uygur, 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Daha önce 2016 senesinde Kaçma Birader adlı sinema filminde rol alan oyuncunun dizideki başarısı da göz doldurmakta. Ted Koleji mezunu olan ve gitar çalmayı seven oyuncu seyircinin dikkatini çekti bunun sonucunda da farklı yapımlarla seyircilerin karşısında olacak. O bir Vine fenomeniydi şimdi ekranlarda Hikmet olarak aynı beğeniyi topluyor. Çektiği Vine videoları ile tanınan Nejat Uygur, ailenin geleneğini sürdürerek oyunculuk üzerine yoğunlaşmıştır. 

Aslında bu yazıyı Hikmet ve ona ait soruları bir başlık altında toplamak için yazıyorum!

Hikmet rolünü canlandıran Nejat Uygur ile ilgili önemli sorulardan biri “dört parmaklı eller” (1) ile ilgili. Hikmet karakterinin dört parmak oluşu izleyicinin gözünden kaçmadı.  Fox Tv  ekranlarında yayınlanan dizinin  7 Aralık Perşembe günü yayınlanan bölümde polis tarafından durdurulan arabadan inen Hikmet ve kardeşi ellerini havaya kaldırınca Hikmet’in dört parmağının olması izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Hikmet’in serçe parmaklarının olmaması herkesi şaşırttı.

22 yaşındaki genç oyuncu lise eğitiminden sonra oyunculuğa merak sarmıştır. İlk kez Bizim Hikaye dizisinde rol alan Nejat Uygur’un doğuştan dört parmağı bulunuyor. İki elinin serçe parmakları bulunmuyor. Fakat bu konuda hiç bir eksiklik hissetmeyen Nejat Uygur aynı zamanda profesyonel olarak gitar çalıyor.

Bizim Hikaye dizisi ile uluslar arası üne sahip olmaya başlayan Nejat Uygur, dedesinin adını haklı gurur ile tüm dünyaya tanıtacaktır. Yeteneği ile göz dolduran oyuncu için başarı çıtası her yapımda biraz daha yükselecektir.

Hayatta başarı çıtanızın yükselmesi dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 (1)https://www.youtube.com/watch?v=QZz6yTvy39g

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..