Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye Efsane Olmaya Aday

Bizim Hikaye Efsane Olmaya Aday
 

Sette ciddiyet ile samimiyet bir arada


Fox Tv’nin idealı dizisi Bizim Hikaye, başarısı ile göz kamaştırıyor. Hem reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmadan yayına hükmederken hem de sosyal medyada en çok konuşulan dizi olarak başarısını perçinliyor.

Sosyal medyada en hareketli ve en ateşli takipçilere sahip olan Bizim Hikaye daha nice hafta ideasını sürdürecektir. Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan’in paylaştığı dizi natürel karakterleri ile bütün dünyayı şimdiden ele geçirmiş durumda. Dünyanın bir ucundan Türkiye yayın saatinde diziyi aynı anda seyreden takipçilerin hepsi aynı dili konuşuyor: Aşk!

Tabi dizi akışında artık Filiz’in Barış’ın işini öğrenme zamanı gelmişti. Öyküyü bilmeme rağmen ben bile dizinin etkisinde “Bir çuval inciri berbat ettin!” deyi verdim. Dizinin akışında Barış ve Filiz’in aşk hikayesinin diyalogları o kadar inandırıcı ki insan gerçek bir çift seyrediyor.

Hazal Kaya ve Burak Deniz’in Filiz ve Barış’ı sanki kendi karakterleri gibi giymeleri dizinin bu kadar başarılı olmasının başlıca nedenidir. Hele Barış’ın Kiraz’a yaptığı sürpriz doğumgünü partisi yüreğimi titretti. Doğallığın kokusu bizim evin salonuna mis gibi yayıldı. Karakter özel seçilmiş ve çok başarılı! Kastın bir tanesi bile oynadığı rolde sırıtmadan rolüne bürünüyor. Bunun üç sebebi vardır:

Akıllı kast seçimi

Oyuncuların oynadıkları role bürünme kabiliyetleri

(Ve bence herkesin atladığı, benimse satırlarıma taşıdığım bir durum)

Yönetmen etkisi

Yönetmen etkisi öyle bir durumdur ki tıpkı “Kelebek Etkisi” gibi güçlü bir sonuç doğurur. Belli ki setin içinde sorunsuz çalışılıyor, bir uyum söz konusu.  Yönetmen Serdar Gözelekli, setin sorunsuz akması için elinden geleni yapıyor ve başardığı da ortada. Eğlenirken- çalışmak, disiplinli ama azıcık muzip olmak başarıyı getiriyor.  Serdar Gözelekli’nin bildiğim kadarı ile ilk dizi projesi, ama yönetmen işine imzasını kalıcı olarak atmayı başardı.

Bu “Aşk Dolu” takipçiler sizler ile oldukça daha çok başarınızdan konuşulur Bizim Hikaye.

Hayatta başarılarınızdan övgüyle bahsedilmesi dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..