Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye'de Filiz; Barış ile İlgili Duyduklarından Şoke Olur!

Bizim Hikaye'de Filiz; Barış ile İlgili Duyduklarından Şoke Olur!
 

Med Yapım’ın yapımcısı olduğu "Bizim Hikaye" ilginç olaylarla devam ediyor. Geçen bölümde annesi Şükran'ın ortaya çıkması ile büyük darbe alan Filiz'e bu defa 10.Bölümünün 2. fragmanında Barış ile ilgili gerçeklere öğrenmesi damga vurdu. Ailesiyle ilgili problemlerle mücadele eden Filiz, bir darbe de Barış’tan alıyor. Arka arkaya öğrendikleriyle sarsılan Filiz'i bu defa Barış’ın bambaşka bir hayatı olduğunu acı bir şekilde anlıyor.

Bizim Hikaye'nin Başrollerinde;  Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cavadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi rol alıyor.

Cemil, Filiz’e Barış’la ilgili tüm gerçekleri anlatır, Barış’ı Filiz’in gözü önünde tutuklar. Barış’ı hapse tıkmaya ramak kalmışken delil olarak ele geçirdiği eşyaların kaybolmasıyla Cemil yine en başa döner. Hıncı ve öfkesi daha da artan Cemil bu kez hangi yollara başvuracaktır?

Şükran’ın boşanma kararıyla perişan olan Fikri, Şükran’ın kendisini kiminle aldattığını merak eder. Beynini kemirip bitiren sorunun cevabına bir türlü ulaşamayınca çareyi Şeyma’ya dert yanmakta bulur. Şeyma ise Müjde’yle birlikte dışarı çıkmış olmanın sevincini yaşamaktadır. Fikri, kâh Şeyma’nın sevincine ortak olur kâh kendi üzüntüsünü yaşar.

Babasının kendisini evlendirmeye çalışmasıyla ağır bir bunalım geçiren Müjde; okula gitmek istemez, kendisini odaya kapatır. Rahmet, olanları kaldıramaz. Müjde’nin kapısına dayanır. Aralarındaki tartışmanın şiddetlenmesiyle ilişkilerini çıkmaz bir noktaya getiren Müjde ile Rahmet ayrılacak mıdır?

Şükran, çocuklarının önünde Fikri’ye İsmet’in öz babası olmadığını, babalık testi yaptırdığını söyler.

Olanlardan yeterince etkilenen Kiraz’la Fikret, İsmet’in öz kardeşleri olmama ihtimalini kendi aralarında tartışırken, Rahmet’le Hikmet’in aklına kocaman bir şüphe düşer. Fikri Elibol; İsmet, Rahmet ve Hikmet’in öz babası mıdır?

Filiz, Barış’ın asıl isminin “Savaş” olduğunu öğrenmiştir. Barış’ın Cenk’le çalıştığını, arkadaşından ödünç araba aldığını, valelik yapmadığını öğrendiği anları anımsar.

Filiz’in kafasında taşlar yerine oturmuştur. Barış’la Cemil’in kavgasını görünce de iyice kuşkuya düşmüştür. Endişelerini Barış’a karşı açıkça dile getiren Filiz, Cenk’le konuşmaya karar verir. Cenk, Filiz’e Barış’ın araba hırsızı olduğunu itiraf edecek midir?

Filiz annesi Şükran'a hesap sorar!

https://www.youtube.com/watch?v=dsaSG_r1kXA

Heyecan dolu Bizim Hikayenin 10 bölümde olacaklar karşısında sizler de Filiz ile birlikte perişan olacaksınız! Barış'ın gerçek adı Savaş mı? Barış, araba hırsız mı? Tutuklanıp hapse girecek mi? Hep birlikte öğreneceğiz.

Fox Tv ekranlarında bu akşam saat:20.00'de buluşmak üzere...

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Görseller ve dizi ile ilgili özet bilgiler Fox Tv. diziler sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..