Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '08

 
Kategori
Blog
 

Kaybettiklerimiz Bölümü Olsun

Bir masal gibi başladığımız Milliyet Blog’da hayatımız neşeli bir şekilde devam ediyordu. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizi blog habercime kayıt ediyorum. Ağaç kampanyası yapalım. Uçak kampanyası yapalım. Kız çocuklarını okutalım. Toplantılar, piknikler düzenleyelim, diyerek yuvarlanıp gidiyorduk.

Milliyet Blog ne kadar sanal olsada burada sadece insanın ta kendisini görüyoruz Burası hayatın ta kendisi. Ailemiz büyürken yüzümüze tokatlar inmeye başladı. Tokatı atan ölümdü. Koskoca aile olduk ve aramızdan ayrılanlar olmaya başladı. Son olarak gencecik yaşamında erkenden göç eden Kenan Gül kardeşimiz oldu. Onunla birlikte 3 oldu. Onun yazılarını okuduğumu sanmıyorum. Benim yazılarımı okuduğunu da sanmıyorum. Ancak aynı geminin, aynı kasabanın insanıyız. 3000 nüfusu aşan Milliyet Blog kasabasının sakinleriyiz. İnsan görmediği, tanımadığı insanın ölümüne üzülüyor. Demek biz resmen aile olmuşuz.

Bir önerim olacak:

Şimdi Milliyet Blog ana sayfası bayağı büyük. Buraya “kaybettiklerimiz” adı altında bir link konulamaz mı? Blog yazarları kısmında en yeniler, en çok okunanlar, vs… gibi bölümlerin arasına “kaybettiklerimiz” bölümü olabilir.

Ara sıra ana sayfada gezenler burayı görebilirler. Ne işe mi yarayacak? Kimisi hayatın fani olduğunu görür, kimisi rahmetlinin son yazılarını okur, kimisi blog ailesinin ne kadar büyük olduğunu hisseder.

Bence…

 
Toplam blog
: 150
: 2951
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

1975 Aydın doğumluğum, bir Ege sevdalısıyım. Dostluğa, arkadaşlığa önem veririm...