Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '08

 
Kategori
Engelli Eğitimi
 

23 Nisan; Bir dakika bir şey söyleyeceğim!

23 Nisan; Bir dakika bir şey söyleyeceğim!
 

www.baliksevdasi.com sitesinden alıntıdır.


<ı>“Benim, kendisini seyrettiğimden habersiz bir anne gördüm; uzaktan çocuğuna bakan ve çocuğu hakkında hararetli konuşan balık sevdasından arkadaşlarımıza kulak vermişti. Gözlerinde, endişe vardı! Belki içinden "bunlarda diğerleri gibi mi?" diye geçirerek, korku ve şüphe içinde acı acı bakıyordu! Sonra birden o kuşku dolu hali kayboluverdi yüzünden. Gözleri ışıl ışıl oluverdi. Yüzü gülüyordu o gülerken ben bir kenarda hiç bu kadar mutlu ağlamamıştım”

Bu günün güzelliğini size hangi sihirli kelimeler ile ifade edebilirim ki! Doğru kelimeleri bulamamaktan korkuyorum , bulduklarımın ise kifayetsiz kalmasından.

Denizin altında balıklar ve üzerimizde uçan martılar ile bütünleşip, köşk ve yalılardakilerin meraklı bakışları arasında sevdamızı paylaştığımız bizim insanlarımız ile İstanbul boğazında [23 nisan] bayramımız vardı! Hopluyor zıplıyor, birbirimize sarılarak gülüp eğleniyorduk.

Yıllarca itilmişliğin ve ezilmişliğin acısı yüzlerinden okunan insanlarımızın, haklı kuşkuları vardı ister istemez. “Balıksevdası” onlar için farklı olmalıydı! Kim bilir ne kadar siyasiler tarafından acısını çektiler kullanılmışlığın, Kim bilir ne kadar acısını çektiler çaresiz kalmışlığın.

İstediklerinin en başında manevi destek geliyordu. Bu Allahın bir taktiri, bir sınav, bu bir imtihan diyorlardı. Bu yüce yaratan tarafından verilen, bir görev diyorlardı.

Fakat bizim de yetişemediğimiz anlar oluyor, siz güzel insanlarımızın siz değerli kardeşlerimizin desteğine ihtiyacımız var diyorlardı.

Şimdi iş zamanı, şimdi iyilik zamanı, şimdi insanlık zamanı, şimdi sıcağı sıcağına neler yapabiliriz bunu düşünmenin zamanı.

Şimdi kaybettiğimiz gerçek değerlerimizi geri almanın zamanı, el ele kol kola, dirsek temasta bu küçükleri dinleme zamanı!

En büyük dileğim;

Balıksevdası.com ve milliyet blog arkadaşlarımın böyle güzel projelerde buluşmasıdır! İnanın bu bizi bir çok alanda birbirimize daha da yakınlaştıracak çok güzel olaylara imza atacağız demektir.

Hükümetler gelip geçicidir ama biz gönüllü insanlar çığ gibi büyümekteyiz. Onur duyacağımız gurur duyacağımız birlikteliklerde buluşmak umudu ile insanlık adına, tek yürek tek yumruk olalım.

Bizi bekleyen bize ellerini kaldırmış o kadar çok insanımız var ki yetişebildiğimize yetişelim, bizde onlara dost elimizi uzatalım. Kimbilir, belki bu dost ellerine bir gün bizimde ihtiyacımız olabilir!

"Haracçı Eğitim Uygulama Okulu"
Gaziosmanpaşa/Arnavutköy

http://www.baliksevdasi.com/balik/showthread.php?t=5047

http://www.baliksevdasi.com/balik/showthread.php?t=5343

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

<ı>

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..