Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '08

 
Kategori
Güncel
 

Dikkat: Aranılan araç bu olabilir!

Dikkat: Aranılan araç bu olabilir!
 

34 LZA 04 (24.06.2008) ÇALINMIŞTIR


Bu aracın termal kameralara görünmeme gibi bir özelliği var! Motor 200 bini devirmiş olsa bile periyodik bakımları günü gününe yapıldığı için daha ilk gün ki gibi güçlü. Allah sizi inandırsın tam yük ile "devebağırttıran" yokuşundan, beşinci viteste hiç banamısın demeden ve hatta devir kaybı olmadan çıkıyor! Çok şükür kazası belası şimdiye dek olmadı.

Beş yıl içinde sahibine hiç ihanet etmedi! Yakıtı adeta kokluyor, öyle bir duruşu var ki meretin; insanlar ikide bir kartvizitlerini silecek camına sıkıştırıp "satıyorsan beni ara" diye yazıyorlar.

İstersen direksiyonda uyu, yeter ki gideceğin yeri fısılda, göz açıp kapayıncaya kadar gideceğin yere seni hemen götürür! Sevgili Yıldız Tilbe'nin "yürüüü anca gidersin" şarkısıyla öyle çok sevenlerime ziyarete gittim ki, eş dost ziyaretinden onlarca kez hacı sevabı kazanmışımdır ben!

Balık sevdasındaki birçok arkadaşım bu arabayı bilir ve hatta siz sevgili Milliyet blog arkadaşlarım bile daha önce yazdığım ve resimlerini yayınladığım gezilerimden bu aracı görmüşsünüzdür.

Mal canın yongasıdır derler ya hani gerçekten öyle! Kimi insan giden malına, kimi insan giden canına yanar. Meğer arabamın, hiç bilmediğim bir özelliği daha varmış. Görünmez oluşu!

Emniyete yüz metre mesafede, "sağım solum sobe" der gibi her yer MOBESE ( güzel hikâye) kameraları ile donatılmış olduğu halde tam on yedi gün oldu görünmüyor!

(24.06.2008 günü çalınmıştır.)

Arabamı park ettiğim yerde bir türlü göremiyorum. Hadi ben göremiyorum ya MOBESE kameraları niye göremiyor? Anladım görünmesi için ya birilerinin ölmesi veya gasp edilmesi lazım! (Tabi arabamın parçalanıp hurdacıya satılması da söz konusu; nasılsa adamların DOKUNULMAZLIĞI var.) Gel şimdi bu işin içinde iş arama...

Arabamız çalındıktan 30 gün sonra "vergiden düşürme" gibi bir lüksümüz olduğunu öğrendim. Aaa birde yeni ruhsatımızı çerçeveletip duvara asacağım. Arabanın anahtarlarından da en yakın MOBESE kamerasına kolye yapacağım! Bu olaydan sonra oraya daha iyi yakışır.

Arkadaşlar, bir hükümet iyi midir, fena mıdır? Hangi hükümetin iyi veya fena olduğunu anlamak için, hükümetten amaç nedir, bunu düşünmek gerekir. Hükümetin iki amacı vardır. Biri milletin korunup gözetilmesi, ikincisi milletin refahını sağlamak. Bu iki şeyi sağlayan hükümet iyi, sağlamayan fenadır. (Mart 1923, S.D. II)

Evet: (önceki yazımın yorumunda da kullanmıştım) Bunu ben değil Atatürk söylüyor.

Sevgili başbakanımız bir konuşmasında yanılmıyorsam vatandaşın mal ve can güvenliği bizden sorulur demişti öyleyse soruyorum.

Sevgili Başbakanım nedir bu vurdumduymazlık? Bizim mahallemizde ki MOBESE ler, tel maşa mı?

Biz seyretmedikten sonra, bizim arabamızı çalarlarken, dükkânımızı evimizi soyarlarken göstermedikten sonra, üzerinde biz varken (!) kırmızıda geçerken (olmaz ya lafın gelişi) çekmiş olmasının bize ne faydası var?

Veyahut bulunmuş, fakat iskelete dönmüş bir arabanın!
Evet, evet konsolosluğa yapılan saldırıyı kesin bu araç yapmıştır, baksanıza görünmez özelliği var!

Bir süre arabamın görünür olmasını bekleyeceğim yani iksirin etkisinin geçmesini. Şayet iksirin etkisi geçmezse o zaman bir sorumda, Ergenekon Savcısına olacak! Hele biraz bekleyelim...
Not: yukarıdaki Resimin alındığı site.

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..