Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '08

 
Kategori
Deneme
 

Geçmiştesin, orada kal...

Geçmiştesin, orada kal...
 

Yapış yapış, sıcak, boğucu, kasvetli bir hava. Gökyüzü henüz azarlanmış küçük bir çocuk sanki. Aydınlık yüzü kara bulutlarla çevrelenmiş her an yağdı yağacak gibi

Haydi durma ağla... Biz de rahatlayalım, Sen de rahatla

Sabahın bu saatinde düştüm yollara, aslında seviyorum da. Bu saatler bir başıma kalıp düşüncelere dalabildığım nadir zamanlar arasında.

Benim gibi koşuşturan insanları izliyorum yol boyunca, gözüm bir afişe takılıyor. Gülümsüyorum kendi kendime. Bir zamanlar önem taşıyan insanlar nasıl sıradan insanlar haline dönüşüyor hayatımızda. Bir zamanlar kalbimizin delice atmasına sebep olana bu gün nasıl hissiz, ifadesiz bakabiliyoruz. Onunla yaşadıklarımız, onunla ilgili hayallerimiz nasıl boş ve anlamsız geliyor yıllar sonra, bir çok anı unutuluyor hatta.

Şimdi seni sorsalar bana iyi insandı diyeceğim, iyi bir insandı galiba

Ayrılışımızdan bir kaç yıl sonra. Bir oyunundan sonra seni tebrik etmeye gelen Kız kardeşime sorduğun soru kaldı bir de aklımda. ''Ablan kilo aldı mı? demişsin ''Seni bir bu ilgilendiriyordu ha?

Çok gençtim ama kendimin ve beklentilerimin farkındaymışım o zamanlarda,

Yapmış olduğun onca iltifata; Güzelliğe o kadar önem verme, aldatıcı bunlar. Ben de değişeceğim zamanla diyerek, yanaklarımı havayla şişirir, ileride annem gibi tombul bir bayan olacağım söylerdim. Gülüşürdük birlikte.

Hayallerimiz , hedeflerimiz farklıydı. Sen bir gün çok meşhur bir insan olmayı dilerken ben daha mütevazi dingin bir hayat isterdim.

Sen turneler, gösteriler içinde bir gelecek hayallerken ben pırıl pırıl çocukları ve bu çocukların süslediği cıvıl cıvıl akşam yemeklerini, sadece bana ait olacak bir eşin varlığını düşlerdim. Oysa senin ne çok eşin var. Kısa ömürlü olsada.

Görünüş o ki her ikimizde hayallerimize kavuştuk sonunda.

Gençtim ama kendimin ve beklentilerimin farkındaymışım o zamanda şimdi hayal ettiğim yerde, hayal ettiğim şekildeyim.

Çok şükür huzurlu ve mutluyum mütevazi dünyamda. Ya sen? Bir çok saçmalık okuyorum hakkında. Alkolik olduğun, cinsel tercihlerini değiştirdiğin ve daha bir çok çirkin şey olduğun yolunda...

Söyle mutlu musun orada, göğüs germek yormuyor mu seni bunlara.

Şimdi seni sorsalar bana iyi insandı diyeceğim, iyi bir insandı galiba... İyisin ama uzaktan pek anlaşılmıyor. Mutlu musun acaba?

Yapış yapış, sıcak, boğucu, kasvetli bir hava. Gökyüzü henüz azarlanmış küçük bir çocuk sanki. Aydınlık yüzü kara bulutlarla çevrelenmiş her an yağdı yağacak gibi

Haydi durma ağla... Biz de rahatlayalım, sen de rahatla

 
Toplam blog
: 92
: 830
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Biraz kül, biraz duman o benim işte... Öyle dedim diye olayı arabeske bağladığımı sanmayın çabuk sön..