Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '06

 
Kategori
Özel Günler
 

Süprizler

Süprizler
 

Ben eşime ,arkadaşlarıma , tüm değer verdiğim ve uğruna fedakarlıkları yapabileceğim yakınlarıma süpriz yapmaktan çok hoşlanırım. Sevdiğim insanların gözlerinin içinin güldüğünü görmek, onları biranda olsa heyecanlandırmak o anda gözlerle iletişim kurmak benim için dünyalara değer.

Geçenlerde bir arkadaşımızın doğum günü vardı. Aylar öncesinden neler yapacağımızı planladık eşimle ama bazılarını Asım Bey' in merakları yüzünden gerçekleştiremedik. Yinede elimizden geldiği kadar onu mutlu edebilmek adına uğraşlar verdik. Doğum günü akşamı tam herşeyi gerçekleştireceğiz ki benim ufaklık 'asım sakın gelme mutfağa burda pasta var' demesin mi ? işte böylelikle son buldu süprizimiz.Yinede o geceyi dolu dolu yaşadık. Öyle güzel ve duygu yüklü bir anki insanın sevildiğini,unutulmadığını hissetmesi. Yada değer verildiğinin bir kere daha farkına varması. Evet Asım Bey gerçekten mutlu olmuştu bu yaşadıklarına . Ne kadarda 'ben doğum günü felan kutlamam' diye asıp kessede gerçekten çok sevindi. Bizde onu gerçek arkadaş olarak görüp sevdiğimiz değer verdiğimiz için onun adına bişeyler yapmış olmaktan mutlu olduk.

Sevgili Asım Bey gerçekten arkadaşlığına , samimiyetine inandığımız, kapını gecede gündüzde çalabileceğimizi, kötü günümüzde yanımızda olacağını, sevinçlerimizi paylaşabileceğimizi bildimiz için seni gerçek bir dost hatta kardeş gibi görüyoruz. Sevildiğini ve daima yanında olacağımızı bilmeni isteriz.

Mızmızlığı bitmeyen herşeye bir bahane uyduran ve devamlı bizi işletmeye çalışan sevgili arkadaşımız Asım Bey 'pembe giyin pembe pembe yakışır size ':)))

Kimse arkadaşsız kalmasın ...

 
Toplam blog
: 4
: 4727
Kayıt tarihi
: 13.11.06
 
 

1979 yılında Konya'da doğdum, evliyim, 5 yaşında bir oğlum var. Müzik dinlemeyi, oğlumla gezmeyi ve ..