Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Pembe dizi

Pembe dizi
 

Luce-Rijkaard


Futbol basının, en fazla manşetlerine taşıdığı, iyi-kötü her haliyle haber yaptığı, en önde gelen takım Fenerbahçe kuşkusuz. Vitrin takımı olma özelliği taşıması nedeniyle, büyük bir tiraj malzemesi halini alıyor. Başarılı oluşu çok da önemli değil bu hususta. Spor basınında en çok raiting alan pembe diziler hep bu klüpte çekiliyor nasılsa.

Sezon başlarında yada devre aralarında; Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi, Teknik Direktör'e kapıyı göstermesi, dünyanın en iyi teknik direktörlerini listesine alması ve yıldızlara teklif götürmesi yazılır. Sezon aralarında ise takımın gidişine göre Teknik heyet ve beraberinde getirdiği yıldızlar(!) sorgulanır büyük bir iştahla. "Ah bir hatasını görsem"

Yönetim de hoşnuttur bu döngüden aslında. Basın sussa, yönetimden, belli taraftar gruplarına bir mesaj, anında manşetlerdeyiz. "Bizim büyüklüğümüzü kabul edemeyenler..." diye başlayan nutuklar. Hani büyüklükten kasıt Fenerbahçe mi yoksa yönetim mi anlamak güç.

Son günlerde, biz Aragones'i kovmaya uğraşa duralım, Mancini, Lucescu ve Rijkaard haberleri çıkmaya başladı. "Lost'da yeni sezon."

Komik kazançlarla yaşayabilme mucizesini gerçekleştirmiş, en kral kapitalist ekonomistlere taş çıkaran ve hayat mücadelesinde tek hobisi, mutluluğu futbol olan insanımızın, masumane umutları da tuz-buz olmaktan öteye gitmiyor bu yalan rüzgarında.

-"Abi, bu kriz n'olcak böyle?"
-Ne edem ben krizi, parası olan düşünsün. Sıfırı 2'ye bölsen ne çıkar, 2'yle çarpsan ne...
-"Peki abi, bu Fener'in hali n'olcak?"
-Bak, onu hiç sorma işte.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..