Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '08

 
Kategori
Blog
 

İzmir Milliyet Blog Sohbet Toplantısı (3)

İzmir Milliyet Blog Sohbet Toplantısı (3)
 

24 Ağustos 2008'de 2. İzmir Milliyet Blog Sohbet Toplantısı katılanları


Sevgili Milliyet Blog yazarları ve okurları. 3 aylık bir aradan sonra 3. İzmir Milliyet Blog Yazarları Sohbet Toplantısı için hazırlıklarımız bitti. Ben ve Pınar ZORA arkadaşımızın organizasyonu ile gerçekleşecek bu toplantı, 2. toplantımızın yapıldığı yer olan "Fincanda Kahve, Şükrü Bey'in Yeri (4)"de yapılacaktır.

Hava güzel ve güneşli olursa yine bahçede rahatça yayılacağız. Yağmura karşı da önlem alındı. Yağmur geçirmez brandanın altında da oturulabilir. Hava soğuk ve yağmurlu olursa içeride yer de ayarlandı, yan odada.

TOPLANTININ AMACI ve GÜNÜN ÖZETİ

* Toplantımızın hiçbir siyasi, ticari veya başka bir art niyetli amacı yoktur. Sadece İzmirli Milliyet Blog Yazarlarını ve okurlarını birbirleriyle kaynaştırmak, dostça sohbetler etmek amaçlanmaktadır.

* İzmir dışından da isteyen gelebilir, onur misafirimiz olurlar. Yatacak yer organizasyonuna girmeyeceğimiz, kimseden para toplamayacağımız için, toplantımıza katılma imkânı olan herkes davetlidir.

* AGORA MEYHANESİ Şiiri'nin yazarı şair tıp doktoru ONUR ŞENLİ abimiz de çok önemli bir mazereti olmazsa toplantımıza mutlaka katılma sözü verdi. Sizlere "Agora Meyhanesi" şiirini hangi duygularla, nasıl yazdığını, şiire ilham kaynağı olan meyhanenin nerede bulunduğunu kendisi açıklayacak, sorularınıza cevap verecek. Bendeniz cennet kuşu da şiiri seslendireceğim tabii.

* PINAR ZORA ve ben masrafları ortaklaşa bölüşeceğiz.

* Misafirlerimiz sadece garsona birer, ikişer YTL bahşiş verirlerse o arkadaş da daha zevkle servis yapar.

* Saat 11:00'de başlayacak toplantı, hava kararıncaya kadar, hatta daha geç vakte kadar devam edecek.

* Masalarda yeteri kadar kaliteli cinsten çerez ve meyve bulunacak. Ispanaklı ve sade boyoz ile yumurta da bizim ikramımız olacaktır.

* Misafirlerimize birer fincanda Türk kahvesi ikram edilecek. Toplantı boyunca isteyen istediği kadar su ve çay içebilecek. Bunların ücretini de ödemeyecek. Sadece birden fazla kahve içmek isteyenler veya bitki çayları ile diğer meşrubat siparişi verenler ücret ödeyeceklerdir.

* Misafirlerimiz arasında; içlerinden geldiği için börek, çörek, sarma, dolma vs yiyecekleri ile katkıda bulunmak isteyenler tabii ki hepimizi sevindireceklerdir. Bu arkadaşlarımızın yorum yaparak getirecekleri yiyecekleri bildirmelerini de rica ediyorum. Mesela Pınar ZORA arkadaşımızın annesi zeytinyağlı yaprak sarması sözü verdi, kendisi de misafirimiz olacaktır. Ben tabii tabağımı yeteri kadar doldurmak isterim zeytinyağlı sarmalardan:))

* Şiir okumak, fıkra anlatmak isteyen arkadaşlarımız da bu isteklerini yerine getirebileceklerdir.

* Geçen toplantılarımıza katılan tüm arkadaşlarımız bu toplantıya da gelirlerse çok memnun olacağız tabii. N'olur bizleri yalvartmadan gönüllü gelin! Bir de "Ah duysaydım ben de gelirdim!" diyen arkadaşlar var, onlar da duyarlar inşallah. YILIN SON İZMİR TOPLANTISI.

* Sevgili Pınar ZORA arkadaşımız ve ben, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için günlerdir çalışmalar yaptık. Bilhassa gelmesini arzu ettiğim çok insan var. Fakat bu sefer isim yazmayacağım. Zira unuttuğum olunca mahcup duruma düşüyorum.

Bu güzel toplantımıza İzmir ve civarından tüm dostları bekliyoruz.

Gün: 30 Kasım 2008 Pazar,

Saat: 11:00 - ?

Yer: Fincanda Kahve, Şükrü Bey'in yeri(4) (Piyaleoğlu Çarşısı, 920/1 Sokak No. 43. Kemeraltı - İZMİR)

İrtibat Tel. (0232) 446 08 68 (0538) 689 99 52 (Mustafa Mumcu)

Hepiciğinize saygı ve sevgiler!

İzmir, 19. Kasım 2008
 
Toplam blog
: 324
: 2811
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

06. 06. 1945 İzmir doğumluyum ve İzmirli olmaktan da gurur duyuyorum. 1968 yılında birkaç yıllığın..