Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

04 Ocak '09

 
Kategori
Haber
 

İsrail'in kötü çocukları!

İsrail'in kötü çocukları!
 

Milliyet Galeri


Gazze'de ''Misket'' oynuyor...

Evet 27 Aralık'tan bugüne Gazze can vermekte..

Okuduklarım ve duyduklarım yalan değilse, İsrail, ABD'ye, Obama'ya, ne kadar şirin bir çocuk olduğunu göstermek istiyormuş.. Bunu da Filistin'deki masum insanların canlarını alarak belgeliyormuş..

Elimde değil, önce düşünmeden edemedim sonrasında da Hitler birden bire ortaya çıksa ve bu duruma ne derdi diye, merak etmekten kendimi alamadım doğrusu.. İsrail'in kötü çocukları bence hadlerini çoktan aştılar..

Allah aşkına bir düşünün, okulundan çıkmış ve evine doğru giden çocukların üzerlerine bombalar yağıyor.. Özellikle siviller ve sivil yerleşim yerleri bombalanıyor. (yazıklar olsun)

Ya bebekler.. Dünyayı bile doğru dürüst göremeden beşiklerinde, kundaklarında can verirken diğer tarafta ailelerini kaybetmiş zavallı çocuklar.. Korku dolu gözlerle etraflarına bakınıyorlar.. Şaşkın ve çaresiz.. Ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorlar minicik ve ürkmüş yürekleriyle. :(

Şu ana kadar öldürülen Filistin'lilerin sayısı belli değilmiş.. Yaralıların binlerce olduğu yazılıp çiziliyor.. Bir sürü insan, adeta yuvasız kuşlar gibi ortada kalmış.. Gazze'nin bir tek hastanesi olduğu söyleniyor orada da bütün yaralılar hastane koridorlarında yerlerde yatıyorlarmış.. Doktor ilaç vs. hak getireymiş.. Bunlar yetmiyormuş gibi, bir yandan da İsrail'in saldırısının devam ettiğini düşünebiliyor musunuz?

Demek istediğim şu ki bu yaşananlar normal bir insanın aklının alacağı türden hiç değil.. Dünlerinizi ne çabuk unuttunuz? bu bir ''soykırım'' değildir de ya nedir diye sormazlar mı sanıyorsunuz? Sizin de vadeniz dolar elbette, demek ki kendi ölülerinizden hiç ders almamışsınız! Ve de dünya şahit oluyor ki, Hitler'den hiç bir farkınız yokmuş!

Savaşın ''Gazze'nin'' Çocuklarına! http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=154478

"Misket" şüphesi!

İsrail'in Gazze'ye yaptığı harekatta insanları dehşete düşüren nokta Gazze üzerinde patlayan bombalar oldu. (Milliyet)
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=dunya&ArticleID=1042633&Date=04.01.2009&b="Misket"%20suphesi&ver=48

Melek annelerden mutlu ninniler size masum çocuklar..

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..