Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Hakan Karaduman (Akdenizli)

http://blog.milliyet.com.tr/akdenizli

06 Aralık '06

 
Kategori
Dostluk
 

Haydi arkadaşlar!!

Haydi arkadaşlar!!
 

Yaşam bir gün, bir saat, bir dakika, bir saniye, bir an… Daha azının içine saklar umudu. Bilemezsiniz nerede başlar ve biter; bir nefes çağırır umudu. Her zaman geciken olmaz umut; herkes bakarken o yöne, tüm saatler durmuşken o an, yeniden kurulur yaşlı saatin mandalı. Bir kuş havalanır, bir kaplan yürürken pas geçer yaralı ceylanı: Umut gelmiştir.

Şimdi Ferdi için ayarlanacak zaman ve an. Sizler koca bir ulusun çocukları,s izler bakarken aynı yöne; öteleyecek ölümü.

Sayın Deniz hanım ve yürekli dostların başlattığı Ferdi'mizin yaşaması adına, hep beraber; "haydi bir şeyler yapalım". Neler mi yapabiliriz? Sigara içiyorsanız bugün çevrenizden isteyin sigara parasını yardım olarak gönderiniz. Taban 5 ytl.

Yazarlara mail gönderin, sanatçılara mail gönderin, eğer paranız varsa para ile yardım edin.

Size John Steinbeck'in "Bitmeyen Kavga" romanından kısa bir bölüm anlatacağım. Bir işçi mahallesinde bir kadın doğum yapacaktır. Doğum zorlu olacaktır. Doktor herkesten bir parça bez getirmesini ister. Kısa sürede dev bir çaput yığını oluşur. Sorarlar "neden; bu fazla değil mi?" der ki; "doğacak bebekte herkesin bir katkısı olsun istedim."

Yaşama tutunma, reddetme ölümü bir doğumdur; inadına, yaşama.. Bir parçanız olsun...

Taban 5 ytl, ama bankalar havale ücreti alıyorlar diyorsanız, o sorunu da burada finans konusunda yazan değerli arkadaşlarım yol gösterek çözeceğiz.

Biz bize yeteriz.

Yazımı deniz hanımın mesajıyla bitiriyorum.

Ferdi için bir 6 Aralık mektup günü olsun diye düşündük... Yapar mıyız hep birlikte? http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=16010

Ben "evet" diyorum...

Saygılarımla...

"Yaşatılan bir hayat, yaşatılan bir umuttur".

 
Toplam blog
: 470
: 551
Kayıt tarihi
: 28.08.06
 
 

Ateşten denizleri mumdan gemilerle geçmeye" benzer hayatımız. Mutlaka mavi gökyüzü görünecektir. Gid..