Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '06

 
Kategori
Genel Sağlık
 

Ferdi ve lösemi illeti..

Ferdi ve lösemi illeti..
 

Bir genç düşünün daha 22 yaşında ne hayalleri vardır hayattan, okumak, çalışmak, sevmek, sevilmek, yuva kurmak, çocuklarını kucağına almak, yüce rabbimizin bizlere bahşettiği bu canı, hayatı güzellikleriyle dolu dolu yaşamak bu istekleri kim istemez gerçekleşmesini, tabiki herkes ister. Hele sağlıklı, eli ayağı tutan herkes hayatta mutlu ve huzurlu bir yaşam ister. Bazılarımız ise yanlızca sağlık ister, yeterki bir düzeleyim, allahın ne olur beni eski sağlığıma kavuştur, kavuşturki hayata yine dört elle sarılayım der.

İşte Ferdi de böyle düşünüyor şimdi, bir an önce yakalandığı illet hastalıktan kurtulmak, hayata yeniden kaldğı yerden başlamak, onun bu en doğal hakkı, yaşam kutsladır. Ama bunu için Ferdi'e elimizden gelen yardımı yapmalıyız. az çok demeden bu geç kardeşimizi kurtarabilirsek, ona ön ayak olursak ferdi gibi nice çaresiz hastalara destek olmuş olacağız, onların sesiz çığlıklarını herkeze duyurmaya çalışacağız.

Yardımlarımız için şağıdaki linkte Bursa Valiliğinden alınan izin ve diğer haberler var. Burda yapılacak her yardım bir umut olacak, bu umutlar damlalar birleşip deniz olup akack, haydi geç olmadan Ferdi'yi kurtaralım,en azından deneyelim, biz Türkler yardım sever milletiz, yeterki isteyelim ve yardımın gerçekten ihtiyaç sahibine gideceğimizi bilelim. Haydi yardıma....

http://biryardimeli.bz.tc/

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..