Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '06

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

İnsanlık görevimiz

Bir çoğumuzun yakınları da Ferdi gibi bu illet hastalıkla boğuşuyor.

Bugünkü yazıları okuyup yakınlarımı düşündüm… Benimde canımdan, kanımdan insanlar bu hastalıkla boğuşup hayata en güzel yerinde veda etmek zorunda kaldılar.Ama inanıyorum ki bizim desteğimiz ve aslan gibi yüreği ile Ferdi en kısa zamanda iyileşip hayatta ki yerini tekrara alıp bizlerle kucaklaşacak.

Arkadaşlar bugün herkes şöyle bir arkasına yaslansın ve kendini Ferdinin yerine koysun… Çektiği acıları, hayatta kalma çabasını, yaşamada kurulan o dengenin bozulmaması için, hayata daha bir candan, daha bir sıkı sarılmasını,ailesinin üzüntüsünü ve daha önemlisi bu kadar zorluğa rağmen insanların vurdum duymazlığını,ilgisizliğini bir düşünün ve hatta dönün dönün tekrar düşünün…

Sizin sevginiz için yazılar yazarken aslında her gün içinizde yok olup giden insan sevgisinin farkında mısınız acaba… Sevmek sadece yakınlarını sevmek değil, sevmek herkesi aynı derecede ve insanca sevebilmektir.

Bugün Ferdi için yazılan tüm yazılar için herkese teker teker TEŞEKKÜR ediyorum. Bugün bütün arkadaşlarımın da duyarlı olacağına ve hatta yazıları ile de destek vereceğine içtenlikle inanıyorum.

HADİ ARKADAŞLAR BUGÜN HERŞEY FERDİ İÇİN…

http://biryardimeli.bz.tc/

 
Toplam blog
: 28
: 1145
Kayıt tarihi
: 03.11.06
 
 

1984 yılında Ankara’da doğdum. Yaşadığım şehre yani Ankara’ya bayılıyorum. Hayatımın 2/3 ünü gülerek..