Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ferdi gibiler için...

Ferdi gibiler için...
 

Ferdi'yi bize tanıtan sevgili Deniz'e ve Ferdi'den benim haberimin olmasını sağlayan sevgili Biberiye'ye çok teşekkür ederim. Şimdi Ferdi için ben de dahil pek çoğumuz hesap numarası sormuşuz, yazının sonunu okumadan. Sevgili Deniz'in yazısının sonundaki linke tıklayınca haberin aslıyla karşılaştım. Bakalım haberde ne yazıyormuş

"İki yıl önce lösemi teşhisi konan 22 yaşındaki Ferdi Vatansever, bugünlerde umutla umutsuzluk arasında yaşam mücadelesi veriyor. Ferdi için acilen 350 bin YTL gerekli..

Bir haftadır Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kemoterapi gören Vatansever'in yeniden sağlığına kavuşabilmesi için acilen 350 bin YTL gerekiyor. Parayı bulamayan işsiz baba Halil İbrahim Vatansever ile asgari ücretli anne Sevdiye Vatansever, oğlunun iyileşmesi için hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Bulgaristan Angelkınçev Üniversitesi Bilgisayar Operatörlüğü Bölümü'nde 2. sınıf öğrencisiyken, yakalandığı hastalık nedeniyle önce Uludağ, ardından Yeditepe Üniversitesi'nde tedavi görmeye başlayan Vatansever ailesinin tek çocuğu. 13 Kasım'da Yeditepe Üniversitesi'ne nakledilen Vatansever için kemoterapili günler sürerken, doktorlar bir yandan ilik arayıp, diğer yandan hastanın vücudunu ilik nakline hazır hale getiriyor.

Biz insanlar şöyle bir düşünelim kimler için para harcadık.

BBG ile başladı SMS gönderme kampanyası. Daha öncesi varsa aklım ermiyor o zamana

Ardından BBG serilerini Popstarlar kapladı. Ne kadar oy attık değil mi? Oy atmasak bile izleyerek onlara kazandırdık. Hâla devam eden yarışmalara bir bakalım. Onlara oy gönderirken giden para hayırlı bir işe neden gitmesin.

Düşünüyorum da kimleri ünlü ettik. Çok eskiye gitmeye gerek yok sanırım. Biraz hafızalarımızı yoklarsak ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.

Bu sadece Ferdi için yardım kampanyası. Onun gibiler içinde devlet bütçe ayırmalı. Bütçe ayırılmalı. Allah hasta yakınlarına sabır versin. Çünkü evlatlarının her geçen gün eridiğini gören anne baba da onunla eriyor. Belki Allah korusun gidecek olan bir can ama yok olan pek çok kişinin hayatı.

Buna seyirci kalmayalım değil mi?

Bu kampanya da emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
Allah yardımcımız olsun...

 
Toplam blog
: 31
: 2812
Kayıt tarihi
: 11.06.06
 
 

Bilgisayar Mühendisi arakibul.com site yöneticisi ..