Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

02 Haziran '09

 
Kategori
İnternet
 

''GREENPEACE AKDENİZ'' Seyfi internette neler yapmış?

''GREENPEACE AKDENİZ'' Seyfi internette neler yapmış?
 

Seyfi Solukal ve Yardımcısı Sabiha Rana neler yapmışlar acaba? (!) :)


Neler yapmış ki? VİDEO İZLE!

Seyfi Solukal karakteriyle yaptığımız kömür kampanyasına katılan ve internet eylemine destek veren herkese çok teşekkür ederiz.

Bu, Greenpeace’in tüm başarılarının asıl mimarlarının sizler olduğunu gösteren en son örnek. Sizin desteğinizle pozitif değişime olan inancımız her geçen gün artıyor, güçleniyor.

İnternet sitemizi ve kampanyalarımızı yakından takip edenler için Seyfi Solukal tanıdık bir isim. Bilmeyenler için kısaca tekrarlayalım. Seyfi Solukal kömür kampanyamız için yarattığımız sahte bir belediye başkan adayıydı.

Türkiye’de yapılması planlanan 47 kömür santrali planını durdurabilmek için yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını sorumluluk almaya çağırdığımız kampanyamızda tam 74 adayı kömür konusunda ikna ettik. Bu 74 adaydan 20’si seçimleri kazanarak belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Yerel seçimlerin bitmesiyle Solukal projesi de sona erdi. Ancak kömür kampanyamız elbette aralıksız devam ediyor. İnternet eylemimize katılarak adaylara mektup gönderen herkese çok teşekkür ederiz. Projenin başarısı bir yana, Seyfi internette neler yapmış izlemek isterseniz arkanıza yaslanın ve videonun tadını çıkarın.

Bakalım Seyfi internette neler yapmış? Videoyu izle!

<ımg alt="VIDEO" src="http://static.greenpeace.org/med/mailings/turkey/solukal-final/video-490.jpg" border="o" name="Cont_2">


''Melekler yüreğinden öpsün ve kolay gelsin Seyfi...
<ımg height="33" alt="GREENPEACE Mediterranean" src="http://static.greenpeace.org/med/mailings/turkey/gp-akdeniz.png" width="245" name="Cont_0">

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..