Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '09

 
Kategori
Siyaset
 

CHP Mersin Akdeniz ilçe ve il örgütünden, Başkan Özcan'a ziyaret...

CHP Mersin Akdeniz ilçe ve il örgütünden, Başkan Özcan'a ziyaret...
 

CHP Teşkilatlarını kabul eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan,''Hedefimiz daha çok hizmet''


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Akdeniz İlçe örgütü ile İl Yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerden ilki CHP Akdeniz İlçe Başkanı Yakup Güler ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleşti. CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı olarak, Başkan Özcan ile seçim öncesinde ve seçim sürecinde gayet uyumlu çalışmalara imza attıklarını ifade eden CHP Akdeniz İlçe Başkanı Yakup Güler bundan sonraki süreçte de aynı uyum ve birliktelik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Akdeniz İlçe örgütünün ardından ise Başkan Macit Özcan’ı CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziyaretleri hakkında bilgi veren CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, Başkan Özcan’ın 10 yıl boyunca Mersin’e çok güzel ve büyük hizmetleri olduğuna dikkat çekti.

Yılmaz Şanlı <ı>“Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de Mersin’in ihtiyacı olan diğer projeleri hayata geçireceğinize yürekten inanıyoruz. Genel Başkanımız Deniz Baykal’ın belirttiği gibi sosyal ve alt yapı belediyeciliği yaptığınız için sizinle ve ekibinizle gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan Macit Özcan ise kendisinin CHP tarafından 3. dönemde de aday gösterilmesinin ardından, parti tüzüğünde ne yazıyorsa hayata geçirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Başkan Macit Özcan <ı>“İşsizlik, ekonomik krizin insanların evlerinde ve işyerlerinde verdiği sıkıntılar ve maalesef intihar olayları giderek büyüyor. Hükümet bu sorunları çözemiyor veya çözmeye yanaşmıyor. Halkımız sorunlarını yerel yönetimlere anlatıyor. Fakat bizim de imkanlarımız bu sorunları çözmeye yetmiyor” diye konuştu.

Sorunların çözümü aşamasında Büyükşehir Belediyesi olarak CHP yönetimi ile sık sık bir araya geldiklerini ve projeler üretmeye gayret ettiklerini ifade eden Başkan Macit Özcan, bu birlikteliğin her daim devam edeceğini ifade etti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..