Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '07

 
Kategori
İnternet
 

K9 Web Protection - Bedava internet filtre programı

K9 Web Protection - Bedava internet filtre programı
 

Tavsiye ediyorum


Her bilgisayarın bir K9’u olmalı! İnternet güvenliğinizi sağlayan bir koruyucunuz yoksa ya da mevcut programınızdan memnun değilseniz, benim size bir önerim olacak!

Son yıllarda yaygınlaşmaya başlayan internet, denetimsizlik nedeni ile birçok illegal siteye ve propaganda merkezine ev sahipliği yapmaya başladı. Öyle ki, milli ve manevi değerlerimizi hedef alan siteler, adeta mantar gibi çoğaldı. Sonunda öyle bir noktaya gelindi ki, kimi internet siteleri toplumsal düzeni bile tehdit eder hale geldi!

Öyle ki, bu konuda gündem oluşturulması ve tepki gösterilmesi gerekiyordu. Sonunda medyanın, özellikle de Milliyet’in gösterdiği duyarlılık, meyvelerini vermeye başladı. “Bakanlık internet filtre programı dağıtsın” söylemlerinden tutun da, “bir an önce yasal düzenleme yapılsın” söylemlerine kadar, birçok konu konuşuldu ve tartışıldı. Süreç devam ederken de, hükümet konu ile ilgili bir yasal düzenleme yaptı. Öyle görünüyor ki, bu yasal düzenleme, pek yakında hayatımızda olacak.

Ancak o güne kadar ve devamında da bize düşen bir görev var. Bilgisayarımızın güvenliğini sağlayacak korunma programları ile güvenlik önlemlerini almak. İşte bu konuda bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

“K9 Web Protection” adlı internet filtre programı, kişisel bilgisayar kullanıcıları için harika bir program. Kimsenin program dağıtmasını beklemeye gerek yok. Kurulumu ve ayarları oldukça basit, güvenlik düzeyi ise oldukça yüksek olan bu program, size arzu ettiğiniz güvenliği sağlayacaktır. Üstelik de bu program, kişisel bilgisayar kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Programın yönetim panelini kullanarak; istediğiniz güvenlik derecesini seçebilir ya da istediğiniz siteleri engellenecek site olarak tanıtabilirsiniz. Üstelik programı kurduğunuz anda Google, ayarlarını otomatik olarak güvenli moda dönüştürüyor ve bazı kelimelerin aranmasına bile izin vermiyor!

Birkaç dakikanızı alacak kurulumu şu şekilde yapabilirsiniz: Aşağıdaki linki kullanarak programın web sayfasını açın. İsminizi ve mail adresinizi girerek onaylayın. Ardından size yazılımı yapan firmadan bir mail gelecek. Bu mailde programı indirebileceğiniz link ve programı yükleyebilmeniz için bir şifre verilecek. Verilen linki kullanarak programı indirin. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı çalıştırın ve verilen şifreyi kullanarak yüklemeyi tamamlayın. Yükleme sürecinde sizden bir admin şifresi istenecek. Daha sonra programı kullanırken, programın engellediği ancak sizin ziyaret etmek istediğiniz bir site olursa, bu şifre ile programın o siteyi engellemesini önleyebilirsiniz. Bilgisayarınızı açıp kapattığınızda, artık güvenli bir bilgisayarınız var demektir.

Siz de, çocuklarınız da artık bilgisayarın başına oturabilirisiniz. Ben kullanıyorum ve son derece memnunum!

Link: http://www.k9webprotection.com/license.jsp

 

***

 
Toplam blog
: 66
: 5959
Kayıt tarihi
: 22.07.06
 
 

Anadolu benim, ben de Anadolu'nun canıyım!   ..