Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '07

 
Kategori
Blog
 

İzmir'e gelmek isteyenler el kaldırsın...

İzmir'e gelmek isteyenler el kaldırsın...
 

Uzun zamandır bloglarda bir buluşma sevincidir gidiyor. Tabii bu buluşmaya gidemeyenlerden olduğum için, onların sevincini hüzünlü bir şekilde paylaşmıştım. Sayın Culduz blog sayfalarından, biz İzmir’li yazarlara seslendi, ben de bu sese cevap vermek zorunda hissettim kendimi.

Eymir projesi nasıl başladı ve ne şekilde gelişti tam olarak bilmiyorum ancak İzmir’de olası bir toplantı için yapılması gerekenlere dair çok iyi tüyolar aldım bugün.

Sanırım 2. blog buluşmasını kimse benim kadar isteyemez; hatta bu buluşmanın İzmir’de olmasını da benim kadar kimse isteyemez. En sevdiğim dostlarımı kendi şehrimde ağırlamak bana her şeyden önce büyük bir gurur verir. O yüzden diyorum ki; ben gönüllüyüm ve bu buluşmayı organize etmeye hazırım.

Ancak şöyle bir sorunumuz var; Eymir buluşmasının ardından çok süre geçmedi. Çok yakın bir zamanda organize edilecek olası bir buluşmaya katılım, beklediğimizden az olabilir. Görmek ve tanışmak istediğimiz yazarlarla buluşamama durumumuz olabilir.

Bu sebeple ben de diyorum ki; buluşma Eylül ayında olsun ya da en kötü Ağustos ayında yapılabilir bu güzel organizasyon. Kim bilir belki daha erken...

Şimdi size soruyorum; İzmir buluşmasına kimler gelebilir?

 
Toplam blog
: 139
: 3267
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Ya herşeyim ya hiçim.... Birbirinden güzel fotoğraflarıyla yazılarımı destekleyen canım arkadaşı..