Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '07

 
Kategori
Mizah
 

Komşumun kuş sevgisi (!)

Komşumun kuş sevgisi (!)
 

Yıllar önce yerleştiğimiz sitemiz, ilk zamanlarında ağaçlandırma yeni yapıldığından kuş seslerine özlem duyulan bir yerdi.

Zaman içinde ağaçlar büyüdü, çevremiz kuş çeşitleriyle zenginleşti. Artık sabahları kuş seslerinin armonisiyle güne başlamak müthiş keyif vermekteydi.

Çoğalan kuş türleri ve sayıları konutların balkonlarına, hatta klima aralıklarına kadar yuva yapılmasına sebep olmuştu. Bizim 9. katta olan evimizin balkonu bile kumrular tarafından işgal edilmişti.

Kuş çeşitliliğiyle birlikte, sokak kedileri de sitemizde hoşgörülü yaşam sürmekteler. Yaşlı bir nine özellikle hayvanseverlerce takdir edilecek düzeyde o kedilere yardımcı olmakta, sağlık sorunlarıyla bile ilgilenmekte.

Bu çokluk zaman zaman dramatik kazalara sebeb olmakta; yuvalarından düşen kuş yavruları, aşağıda beklemekte olan kediler tarafından kapılmaktaydı.

Durumu bilen berber komşum, ikindi üzeri dükkanında boş boş otururken üst katlardan bahçeye çiçeklerin arasına kuş yavrusu görünümünde bir şey düştüğünü görümüş (ya da öyle algılar) ve hemen fırladı düşen şeyin yanına doğru.

Düşen şeyi aldığıyla birlikte hemen yere fırlattı.

Oraya oturup kaldığını da gördüm. Şok geçirmekteydi komşum...

Kuş yavrusu düştü diye büyük bir sevecenlikle koşarak eline aldığı şey; Kullanılıp üst katlardaki nazik bir komşumuzca aşağı fırlatılan bir prezervatifmiş meğer!

Foto: http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=8883

 
Toplam blog
: 355
: 1099
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1960 Ankara doğumlu bir Çankırılıyım. İşimin burada olması nedeniyle, Antalya'da yaşamaktayım. Ti..