Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '07

 
Kategori
Blog
 

Şimdi soruyorum; İzmir'e gelecek kaç kişi var?

Şimdi soruyorum; İzmir'e gelecek kaç kişi var?
 

İlk buluşmaya karar verdiğimizde henüz yazın başıydı ve daha aylar var diyorduk buluşmaya. Şimdi neredeyse sayılı günler kaldı ve "İZMİR'E GELMEK İSTEYENLER EL KALDIRSIN" yazısında duyurduğumuz İzmir toplantısı artık netlik kazanıyor.

Bizim için gelecek kişilerin sayısı çok önemli. Bizim bütün ön rezervasyonlarımızı sizden gelecek sayı doğrultusunda rezerve edeceğiz.

Ve şimdi soruyorum; İZMİR'E GELECEK KAÇ KİŞİ VAR?

Katılımcılardan ricamız; bize kimlerle geldiğinizi, kaç kişi geldiğinizi ve nasıl geldiğiniz bildirmeniz ve tabii en önemlisi; kaç gün kalacağınız ve konaklamayı nasıl yapacağınız da bizim için çok önemli.
Bizim, sizin için hazırladığımız program tam anlamıyla mükemmel ve şimdi tek ekisiğimiz; kişi sayımız. Bu yazıya atacağınız yorumlarla netlik kazanacak toplantımız sizin ile daha güzel olacak.

MB editörlerimizinde katılmasını çok istediğimiz, 8 Eylül toplantısının detayları aşağıdaki gibidir.


BULUŞACAĞIMIZ YER :

Fuar'ın Basmane kapısının karşısındaki Pamukkale Turizm'in ana binası önüdür. Buluşma saati 11:00 dir. Basmane meydanı hem çok bilinen bir yerdir hem de fuar alanına buradan ulaşmak çok kolaydır. Erken gelen arkadaşlarımız fuarda dolaşarak vakit geçirebilir. Ben (ve bazı arkadaşlarımız) saat 08.00 den itibaren burada bulunacağımız için sizlere bu konuda yardımcı olacağız.

Saat 11.00 de Pamukkale Turizm'in sağlayacağı servis araçları ile sizlere İzmir'i gezdirmek istiyoruz. Basmane meydanından başlayan yolculuğumuz, mitinglerin yapıldığı Gündoğdu ve Cumhuriyet Meydanı'nın yer aldığı Kordon boyu'nu tanıtmakla başlayacak. Konak'tan Mustafa Kemal Sahil Bulvarını izleyerek Üçkuyular'a varacağız. Otoyol'a çıkarak İzmir'i çepeçevre seyredeceğiz. Daha sonra Buca/Kaynaklar'daki Gölet alanına giderek ilk molamızı vereceğiz. 30 dakikalık mola süresini dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz.

Daha sonra araçlarımız bizi yine otoyoldan Karşıyaka'ya getirecek.Burada ikinci molamızı vererek sizlere İzmir'in tatlı geleneklerinden birisini, lokmasını ikram edeceğiz. Daha sonra araçlarımızla kısa bir Karşıyaka turu yaptıktan sonra 14:00 arabalı vapuru ile Bostanlı'dan Üçkuyular'a geçeceğiz.

Gerek gölet alanı ve gerekse Karşıyaka ve arabalı vapurda bu anılarınızı saklamak ve anmak için her türlü kamera, fotoğraf makinası v.b. ni yanınıza almayı unutmayınız.

Üçkuyular iskelesine kadar sürecek olan bu deniz yolculuğu yaklaşık 30-35 dakikadır. Daha sonra aynı araçlarımızla Üçkuyular'dan başlayıp Güzel Gah (yani Parmakyalatan)'a kadar sürecek gezimizde sizlere İnciraltı, Bahçelerarası, Narlıdere Sahi Evlerini tanıtacağız. Mithatpaşa caddesi olarak bilinen sahil yolunu izleyerek Güzel Gah'ta yolculuğumuz ve gezimiz sona erecektir.

Güzelgah'ta sizleri "Hoş Geldiniz" kokteyli ile tekrar karşılayacağız. Güzelgah'a saat 15.00 sıralarında varmayı düşünüyoruz. Bu nedenle Basmane'deki buluşma noktasında herhangi bir nedenle bizimle buluşamayan arkadaşlarımızı 15:00 sıralarında Güzel Gah'ta görmek isteriz.

Kokteyl sonrası yemek saatine kadar sahilde ve çevrede dolaşarak, salonda dinlenerek, Güzel Gah'ın arka bahçesi olan Çamlıbahçe piknik alanında banklarda oturarak, hoşça vakitler geçirebiliriz.

Güzel Gah sizlere akşam yemeğinde güzel bir mönü sunuyor. 9 çeşit Ordöv tabağı ve salatanın yanında iki çeşit ara sıcak ve börekle devam eden mönüde, ana yemek olarak garnitür, parmak patates ve pilav eşliğinde beyaz et ve kırmızı et servisi yapılacaktır. Daha sonra isteğe göre tatlı veya meyva ikramı ile yemek servisi sona erecektir.

Limitsiz içki seçeneği ile yukarıda sayılan tüm etkinliklerin karşılığında ödeyeceğiniz tutar 50.00 YTL.dir.

Katılmak isteyen arkadaşlarımız; 11 Ağustos 2007 saat 20.00 ye kadar yorum olarak bildiriniz.

Toplantımız tüm MB yazarlarına açıktır.

KONAKLAMA :

İzmir'e gelecek konuklarımız için Marla Otel'de çift kişilik 6 odanın rezervasyonu yapılmıştır. Daha önce 145.00 YTL olarak fiyat almıştık. Görüşmelerimiz sonucu yeni fiyatı 110.00 YTL olarak belirledik, ancak otel yetkilileri ücretin nakit olarak ödenmesini talep ettiler. Oda fiyatına sabah kahvaltısı dahildir. Bize 3 Ağustos'a kadar obsiyon verdikleri için bu otelde ve bu şartlarda geceleme yapmak isteyen arkadaşlarımızın 3 Ağustos'a kadar bilgi vermelerini rica ederiz.

AYNI GÜN DÖNMEK İSTEYENLER :

Geceleme yapmak istemeyip aynı gece İzmir'den ayrılmak isteyen konuklarımıza önerimiz şu olabilir. Dönüşü Pamukkale Turizm ile ve günün son seferi ile (ki bunlar saat 01.00 otobüsleri olacaktır) yaparsanız, sizi Güzel Gah'tan otogar'a kadar ulaştıracaklar. Aynı gün dönüş bulmak zor olacağından dönüş rezervasyonlarınızı önceden yaparak size yardımcı oluruz. Basmane'deki buluşmamızda biletlerinizi de alabilirsiniz.

GÜZELGAH'A ULAŞIM :

Herhangi bir nedenle bizimle Güzelgah'a ulaşamadıysanız, ya da bizden sonra gelecekseniz;

Konak'tan hareket edip Varyant-İnönü caddesi - Üçkuyular güzergahını izleyen (82 - Siteler)
Konak'tan hareket edip Mithatpaşa Caddesi - Güzelyalı - Üçkuyular güzergahını izleyen (209 - Siteler)
Halkapınar'dan hareket edip Alsancak - Konak Vapur iskelesi - Mustafa Kemal Sahil Bulvarı - Üçkuyular güzergahını izleyen (8 - Güzelbahçe) belediye otobüsleri ile 1.50 YTL'ye
veya Üçkuyular semt garajından hareket eden Güzelbahçe ve Urla minibüsleri ile de Güzel Gah'a ulaşabilirsiniz. İneceğiniz durak : Camcı durağıdır. (Parmakyalatan da deseniz bilirler.)

GÜZEL GAH'TA EĞLENCE :

Güzel Gah'ta müzik eksik olmayacaktır. THM ve TSM nin yanısıra Türkçe Pop müziğin sevilen şarkılarını dinleyeceğiz. Ayrıca TSM nin bazı şarkılarını (KARAOKE) sizlerin sesinden dinleyebiliriz.
Şiirsever dostlarımız; seçtiğimiz şiirleri güzel şiir okuyan, tanınmış seslerden dinleyecekler. Sizlerin de okumak istediği hatta kendi şirleriniz varsa, mikrofon sizin. Dans etmek ve oynamak isteyenler için pistimiz de hazır.

Daha başka sürprizler de olabilir.

8 EYLÜL'DE GÖRÜŞMEK ÜZERE.



 
Toplam blog
: 139
: 3267
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Ya herşeyim ya hiçim.... Birbirinden güzel fotoğraflarıyla yazılarımı destekleyen canım arkadaşı..