Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '07

 
Kategori
Blog
 

Bu bloğun gülleri, ötmüyor bülbülleri

Bu bloğun gülleri, ötmüyor bülbülleri
 

Helal olsun Ayda Hanım’a… En sonunda dayanamadı ve “ Ben bu blogun Hülya Avşar’ıyım, elime kimsecikler su dökemez” diyerek olaya son noktayı koydu! Kimsecikler de bir şey diyemedi. Vallahi bravo.

Bir de resmini koymuş ki sayfaya, aman diyeyim! Uzun uzun baktım tabii. Allah sizi inandırsın, Hülya Avşar bile Hülya Avşar’a bu kadar benzemez! Bana kalırsa Hülya Avşar’dan da güzel. Aydanım. Oturup bir kutlama yorumu yazayım dedim ama yazısını yoruma kapatmış. İtiraz kabul etmediği gibi bu konunun tartışılmasını bile istemiyor yani.

Bence haklı. Gönül isterdi ki, bizim çarşının Nisa taifesinden biri çıkıp “Aaaa, Hülya da kim ayol? Ben bu bloğun Neriman Köksal’ıyım” desin. Nerdeeee? Hanımlar dut yemiş bülbül gibi, kimsede çıt yok! Nispet dediğin bu kadar yapılır işte.

Konunun bloglara yansımadığına pek aldanmayın siz. Yazarlar arası Messenger bağlantılarında bu konu yeterince tartışıldı bence. Aydanım’ın gıyabında bir güzel kaynatıldı ve kulakları çınlatıldı. Nereden biliyorsun diye sormayın işte, bilirim ben!

Dün gece Ali Gülcü’yle konuştuk biz bu meseleyi… Messenger şeyinde… İkimiz de Aydanım’a hak verdik ve helal olsun dedik. Hatta Ali “Abi ben de bloğun Nuri Aliço’su olsam nasıl olur” dedi. Ben de ona “Saçmalama, Marlon Brando gibi çocuksun sen, Nuri de kim oluyor?” dedim. Ali bu konuda bir yazı yazacak ama yoruma açık olacak tabii.

Çok beklemeyiz sanırım, “Ben bu bloğun Fatma Girik’iyim, Leyla Sayar’ıyım, Türkan Şoray’ıyım” diye başlayan yazılar gelmeye başlar yakında. Ve hatta “Ben bu bloğun Adile Naşit’iyim” diyen çıkmazsa melekler yüreğimden öpmesin benim. Bu kadar kesin konuşuyorum yani.

Ama ille de Neriman Köksal tabii. Altmışlı yıllarda, İstiklâl Caddesi’nde yürürken trafik dururmuş. Bir bakan bir daha bakarmış Neriman Köksal’a. Filmlerdeki ikinci kadın rollerine bakıp da aldanmayın siz. O Ayhan Işık’lar, Eşref Kolçak’lar ve Göksel Arsoy’lar hep Neriman Köksal’a âşıkmış ama rejisör zoruyla Belgin Doruk’a meylederlermiş. Film icabı yani.

Bence bu blogtan bir Neriman Köksal çıkmaz. Allah’tan ümit kesilmez ama çıkmaz diyorum ben. Varsa çıksın da görelim. Çıktığı gün otururum klavyenin başına ve “Ben de bu bloğun Cüneyt Arkın’ıyım” diye bir yazı yazmazsam şey olayım.

Pek de yakışırız yani.

Ne dersiniz?

Resim: Neriman Köksal, on sekiz yaşındayken.

 
Toplam blog
: 312
: 1658
Kayıt tarihi
: 10.02.07
 
 

Önceleri konuşurdu insanlar, "yazmak", sonraların işi... Duygu ve düşüncelerimizin yanı sıra gözl..