Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Bashico Doğal Anneyim Başak Pirtini

http://blog.milliyet.com.tr/bashico

26 Aralık '07

 
Kategori
Hayvanlar Alemi
 

Sokak hayvanı portreleri: Picasso kedi

Sokak hayvanı portreleri: Picasso kedi
 

harika bir picasso kedi


Her gün yürüyerek işe gittiğim için en büyük zevkim sokaktaki canlıları incelemektir. Bir süre sonra onların fotoğraflarını çekmeye başladım. İlk olarak milliyet blogumdan önce açtığım www.bashico.com da onlarla ilgili bir bölüm açmıştım. Burada da hikayelerine yer vermek istiyorum.

Sokak hayvanlarının hepsinin ayrı hikayesi var. Onlarda bize dair bir şeyler bulmak, yaşantımıza ortak olmaları ve bize mutluluk vermeleri çok kolay. Nasıl mı? Sadece onları izleyin, hayatlarını nasıl devam ettiriyorlar görün, en zor şartlarda bile...

İşte picasso kedi ile de bir yürüyüşte karşılaştım. Kedilerimi almadan önce uzun süredir kedigen.com daki ilanları takip ettim. Orada bu terime rastladım: "Picasso kedi". Gerçekten de sanki tüyleri Picasso'nun fırçası ile renklendirilmiş gibi kediler vardı. Ancak bu resimdeki çok özel bir kedi. Gözleri etrafındaki beyaz halkalar onun gözlerini belirginleşmiş. Hele bu pozu da çok şirin, tam resimlik oldu. Bu pozu çekene kadar beni takip etti, durmadan bir şeyler istedi. Yaşadığı sokaktan her geçtiğimde gözlerim bu tanıdık pisiyi arar oldu. Bir seferinde bir baktım bir dondurma kabının içini doldurmuş öyle oturmuş uyukluyor. Ancak o gün fotoğraf makinam yanımda olmadığı için o harika pozu kaçırdım. Siz siz olun fotoğraf makinanızı her gün yanınızda taşıyın.
 
Toplam blog
: 201
: 11799
Kayıt tarihi
: 07.12.07
 
 

Tüm blog severlere merhaba! Boğaziçi Kimya bölümü mezunuyum. Bilişim sektöründe toplantı, etkinli..