Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Bashico Doğal Anneyim Başak Pirtini

http://blog.milliyet.com.tr/bashico

22 Şubat '08

 
Kategori
Hayvanlar Alemi
 

Sokak hayvanı portreleri: Pencere altı misafiri

Sokak hayvanı portreleri: Pencere altı misafiri
 

Pencere alti misafiri şirin kedicik


"Dünyanın en güzel gözlü kedisi" blogum şimdiye kadar en çok okunan blogum olmuş. Özellikle sokak hayvanlarına insanlarımızın bu kadar çok ilgi göstermesi beni çok mutlu ediyor. Dünyanın en güzel gözlü kedisi ünvanını taktığım kediyi halen gözlerim arar durur. İşte bu blog da "acaba o mu?" dediğim bir kedi hakkında.

Her gün pencereyi açtığımda Boncuk ve Maviş dışarıda oturup etrafı izlemeye bayılırlar. Tabii etraftaki kedileri de izlemek, onlardan çevrede ne olup bitiyor haberlerini almak çok hoşlarına gidiyor olsa gerek... Yine bir gün pencerenin altına bir kedi geldi. Bir de baktım bizimkilerin aşağıda baktığı kedicik o müthiş gözlü kediye benziyor. Hemen karşılaştırmak için bir fotoğrafını çektim. Heyecanla resmin bulunduğu cep telefonumu aldım. Dünyanın en güzel gözlü kedisinin sırtında koyu renkli büyük bir benek vardı. Pencere altına gelen misafir kedinin tüylerinin rengini kontrol edince maalesef onun olmadığını anladım. Yine de bu güzel kediyi de çekmiştim ya. Güzelim yeşil gözleri ile sessizce bekledi. Herhalde mama istiyor diye aşağıya bir avuç mama attım. Hepsini teker teker bularak yedi, ikinci defa da uğramayı unutmadı. Biraz kilolu olduğundan böyle güzel bir hayvanin sahibi olacağını düşünerek sevindim... Umarım iyi bir sahibi vardır, çünkü uzun bir süredir ortalıkta gözükmüyor.

Siz de her zaman sokakta dolaşırken yanınızda bir ufak torba içinde kaşar, sosis ya da kuru mama bulundurarak etraftaki aç hayvanları besleyebilirsiniz. Özellikle sokak köpeklerinden korkanlar için onlarla dost olmanın sizi sevmelerini sağlamanın iyi bir yolu olabilir. Sevgi dolu sözlerle bir avuç mama ortamı ılıtacaktır :)

Hepiniz sevgi dolu kalın.
 
Toplam blog
: 201
: 11799
Kayıt tarihi
: 07.12.07
 
 

Tüm blog severlere merhaba! Boğaziçi Kimya bölümü mezunuyum. Bilişim sektöründe toplantı, etkinli..