Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İzmir doğumluyum, yaşadığım yer İstanbul olsa da... Burnumda tüter, hasretini çekerim; gidenlerle selam gönderir, gelenlerle halleşirim. Yağmuru severim ama ıslanmayı sevmem; sımsıcak cıvıl cıvıl bir şehir: İzmir'in insanıyım ama fazla hareket etmekten hoşlanmam. Yeniyi çok severim ama nedense hep eskide bulurum mutluluğu. Film ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
30 yaş üstü kadın

Ancak bu kadar güzel tanımlanabilirdi. Teşekkür ediyoruz.

26 Ekim 2007 02:13
2 kilo zeytin, 2 kilo peynir, 4 paket margarin, 5 litrelik ayçiçeği yağı, 2 kilo mercimek...

Ne güzel söylemişsiniz. Büyüklerimizin bize söylediği (onlara da büyüklerinin anlatmış olduğu) bir şeyi hatırlattınız bana. Eskiden bazı kuytu sokakların duvarlarında herkesçe bilinen oluklar olurmuş. Zenginler buraya para bırakır, maddî sıkıntısı olanlar da günlük ihtiyaçları kadar buradan para alırlarmış. "Alan el veren eli görmezmiş". Sanki zamanla bazı hasletlerimizi unutur olmuşuz; devletin yetişemediği yere halk yetişirmiş, kırmadan incitmeden. Bu hizmetleri günümüzde ister devlet görsün ister halk, ya da gönül ister ki ifade ettiğiniz üzere devlet bilinçli yürütsün bu hizmetleri, devletin ulaşamadığına da vatandaş ulaşsın ama yeter ki gönül kırıp insanları rencide etmesin. Televizyonlarda reklam yapmasın.. Böyle yardımların yapıldığını herkes bilsin ama sadece hizmetlerin sunulduğnu bilsin, kime sunulduğunu bilmesin. Bu hassas konuya değindiğinip, bizlere hatırlattığınız için teşekkür ediyor, Bayramınızı kutluyorum. Saygılarımla, ömer ALP.

11 Ekim 2007 02:47
Türk Siyasetinde Parti Amblemlerini Yansıtan ROZETLER - ANAHTARLIKLAR ve EFEMERALAR

Açelya Hanım; haberi alır almaz hemen yazınızı okumak için sayfanıza yöneldim. Böyle bir babaya, sahip olduğunuz için ne mutlu size. Bana da koleksiyonculuk baba yadigarı (Allah, babanıza uzun ve sağlıklı ömürler versin). Genelde şöyle bir söz vardır koleksiyoncular arasında: Babalar koleksiyon yapar evlatlar satar... Ne acı. Ama ne mutlu ki bizlere, onlardan değiliz. Siz babanız ile onur duyuyorsunuz ama babanız da sizinle bir o kadar onurlanmalı, sahip olduğu kıymetlerin değerini bilen, hürmet eden ve devam ettiren bir evladı olduğu için. Babanızın eserini tez elden temin edeceğim. Ulaştırdığınız haber ve bilhassa bu eseri bize tanıttığınız için size ayrıca teşekkür ediyorum. Saygılarımla, ömer ALP.

11 Ekim 2007 01:56
 
Toplam blog
: 21
: 2056
Kayıt tarihi
: 05.10.07