Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İnsanım, eşitlikten ve hak’tan yana olan. Hiçbir şeye duyarsız olamadım. İnsanım ve merak ediyorum. Meraklarımda beni öğrenmeye ittiği için. Yazmak konusunda da asla iddalı değilim. 1964 doğumluyum. İstanbul’da yaşıyorum. 

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İşid bahane asıl hedef Suriye

Sevgili Cdenizkent müsadenizle, detaya girmeden başlıklarla yazmak istiyorum. Olacakları tahmin etmek o kadar da zor değil. Rahmetli babamın sürekli tekrar ettiği sözü iznin olursa buraya yazmak istiyorum. “ Dünya da gelecekle ilgili siyasi - askeri - ekonomik olayları bilmek istiyorsan PAPA yı, Türkiye de ise PARA yı takip edeceksin ” derdi:)

13 Ekim 2014 10:26
İşid bahane asıl hedef Suriye

İşte size yine bilinen bir gerçek: Bu coğrafya da kalmak, yaşamak istiyorsan etkili alanlarına ( ki ben buna ileri karakollar diyorum ) sahip çıkacaksın. Bununla ilgili bedel odemek gerekiyorsa da ödeyeceksin. Aksi taktirde bu coğrafya da kalamassın. Anadolu da kurulan ve yıkılan devletlerin kuruluş ve yok oluşlarını iyi incelenirse bu söylediğim gerçek daha iyi net anlaşılır. Geleceğimizle ilgili tehlikelerin nerden geleceği iyi hesap edilir ve görülür. Ona göre tedbir alınır. Peki alabilecek güçtemiyiz? Evet derim. Sevgili kardeşim Cdenizkent siz güneyimiz de yıllardır Irak lıları Kürt lerin yada Suriyelilerin mi olduğunu zannediyorsunuz? Suriye li bir muhalif in sözünü buraya yazmak istiyorum “ Biz ESAD la burada savaşmıyoruz. İRAN la - RUSYA ile savaşıyoruz “ diyor. Tıpkı Azerbaycan lıların Ermenilerle savaştıkların da “ Biz Ermenilere değil RUSLARLA savaştık ta yenildik “ dedikleri gibi. “ Türkiye Suriye

13 Ekim 2014 10:25
Çay yudumunda saklı öyküler !

Haydaaa!! Ah be Tarık amca neden küçükken kızına bir iki fiske vurmadın be. Şimdi dizlerine yazık değilmi? Saygılar ustad.

14 Haziran 2014 15:00
 
Toplam blog
: 97
: 1839
Kayıt tarihi
: 13.03.07