Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Zamandan şikayet ederken, ne kadar hızlı aktığını fark edemeden geçmiş yıllar. Kırklı yıllar, kırklı yaşlar sürüyor hayatımda. Güneş batıyor her gün, mevsimler akıyor; ama dünya da değişiyor. Hoyrat insanlar karşısında tükeniyor O'da, insan bedeni gibi… Oysa umutlar olmalı diyorlar, geleceğe yönelik umutlar. Hayaller ve umutl..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yoksula eğitim haram...

O kadar haklısınız ki yazdıklarınızda... Üniversitede okuyan kızım burs alamayınca kredi için senede imzayı atmak zorunda kaldı. Daha okul başlarken hayata 1-0 yenik başladım dedi. Küçükler ise bir türlü çözemediğimiz SBS çıkmazında aldıkları puanları özel okullarla kıyasladıklarında yaşadıkları haksızlığa şimdiden isyan ettiler. Bu arada Bensu bir Anadolu Lisesini kazandı ve kayıda gittiğimizde servis-yemek ve yabancı dil kitapları baskısından sonra bir de kayıt parası için azarlandık ki, bu istenen kayıt ücretleri üniversite haraçlarını aratmıyor. Yani belli bir maaşla geçinen emekli çocukları ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar, daha 14 yaşında kazandıkları okul kapısında horlanmaya başlıyorlar. Çocuklarımızın geleceği için gerçekten büyük bir endişe içindeyiz, gidişat her geçen gün kötüleşiyor. Allah yardımcımız olsun diyecek noktalardayız. Ailenize ve size selam ve sevgilerimle.

09 Ağustos 2010 16:44
Yağmur zamanına...

Benim güzel arkadaşım işte böyle ilham verir insana:))) Ve de hoşgörüyle teşekkür eder... Hem duygusaldır, hem de mizahtan anlar. Selamlar.

08 Temmuz 2010 15:23
veda...

dağınıklığından şikayet ettiğim oda bomboş kalınca...Evi süpüremedim, saçları her yere dökülmüş de, kaybolmasınlar diye...Sabah geç kalkmasına kızardım, şimdi ''yatsın orada istediği kadar, yeter ki nefesi yanımda olsun'' diyorum... Hele sofraya oturunca, boğazımdan geçmiyor, O olsa her şeyi siler süpürürdü diyorum. Daha neler neler.... Alışırsın diyordun ya bana Sema'm, avutmak için söyledin dimi? Bak kaç sene oldu sen alışamadın hala. Ben de alışamıyorum. Canları sağolsun deyip avutalım kendimizi biz yine de... Sevgiler ve selamlarımla:)

08 Temmuz 2010 11:50
 
Toplam blog
: 240
: 1628
Kayıt tarihi
: 18.08.06