Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1970 yılında Siverek'te doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Tarsus'ta tamamladım. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldum. Kısa bir süre gazetecilik yaptım, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ve özel firmalarda çalıştım. Daha sonra öğretmenlik mesleğini tercih ederek, öğretmenlik ve eğit..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Rüzgar mı dedin bana !!

"Şiir adına kutsanan suya saldım kendimi/bir kandil yandı geceme çırpınan karanlıkta/baktım kopkoyu bir uzaklıktı kendine ozan..." Meltemi bol bir gecenin yarısında okunan dizelerin bana şairin bu mısralarını anımsattı. İzmir'de bir gece yürüyüşüne çıkardı yüreğimi... Bir yanda deniz dalgaları, bir yanda ılık meltem. Gece... ay ve şiir. Usulca döküldü mısralar... Usulca aktı gece... Rüzgarın sesini dinleyen gece. Çok güzel bir yazıydı, arkadaşım. Yazmaya devam. sevgiler.

31 Ağustos 2010 20:06
Bir kitap: "ağıtsız kadınlar"

Sevgili dost; dün bir kadın yazarla epey tartıştım... "Siz erkeklerin işi değil bizi savunmak, sizin savunmanız bize lazım değil..." gibisinden bir sürü şey söyledi... Çok üzüldüm. Kadın sorununda ve toplumsal cinsiyet eşitliğinde erkekleri dışlayan anlayışı sürekli eleştirdim. Böyle düşünen kadınların aslında kadın hakları mücadelesinde hemcinslerine zarar verdiğini de düşünüyorum. Yine de saygı gösteriyorum, neticede o da bir düşünce. Ama üzüldüm. Roman tanıtımınız için, duyarlılığınız için yürekten teşekkür ediyorum. Çok güzel tanıtmışsınız. Buradan size ve Pınar Zora arkadaşıma, siz sevgili dostlarıma içtenle selamlar. Yüreğiniz her daim aydınlık, yüzünüz güleç olsun. Sevgiyle.

31 Ağustos 2010 13:01
Ardından

Merhaba... Sıcak bir "merhaba" gönderiyorum yüreğimden, şiirin diliyle konuşan yüreğinize... Ayrılıklar, gitmeler, yalnızlıklar, çaresizlikler, özlemler yüreğimizde fokurdayan duyguların kelimelerle yazıya dökülmesi, yazılarınız çok güzel... Duygu yüklü yüreğiniz dert görmesin. sevgiyle kalın.

26 Ağustos 2010 15:09
 
Toplam blog
: 107
: 1402
Kayıt tarihi
: 01.11.06