Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık 1973, Ankara doğumludur. Lisans ve yüksek lisansını “İşletme” alanında yapmıştır. Araştırmacı Yazar evlidir ve bir oğlu vardır.   “Felsefe Taşı” E-Dergisinin Genel Yayın Yönetmenidir. (www.felsefetasi.org) “Bütün Dünya” Dergisi Yazarlarındandır. Halen Milliyet Blog Felsefe bölümünde, Derki e-dergisinde, The Wise ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
NAR

Nar bolluk, bereket simgesi olmasının dışında ezoterik sistemlerde de önemli bir semboldür. Nar taneleri birliğin içindeki ahengi, her bir bireyin ayrı katkısı ile bütünün ışığını kuvvetlendirmesini, farklılıklardan doğan zenginliği ve bütünlüğü sembolize eder. Özeldir. Birlikte çalışma sonucu gelişmeyi, elbirliği ile daha güzel günleri hedeflemeyi akla getirir. Paylaşmak istedim. Saygı ve Sevgilerimle.

17 Aralık 2008 17:54
Ne yapsam da "en" çok okunsam?

Sizin cesaretle baktığınız ve objektif çıkarımlar yaptığınız kendi aynanıza, ümit ederim her okuyan da içtenlikle bakabilir. (kendi aynasına, kendi yüzleşmesine) Çok kıymetli saydığım bu yazıdan izniniz olursa bir cümlesini size atfen hazırlamaya uğraş verdiğim naçizane kitabımda değerlerndirmek istiyorum. Kendi aynamızda gözlerimizin içerisine korkmadan sevgi ile bakabilmek ümidiyle. İçten Sevgi ve Saygılarımla. Berk Yüksel

01 Ağustos 2008 14:15
Ketumiyet/ Sır nedir ?

Yolculuğunuzda başarılar dilerim. Sevgi ve Saygılarımla.

07 Temmuz 2008 07:53
 
Toplam blog
: 242
: 32770
Kayıt tarihi
: 09.03.07