Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06. 06. 1945 İzmir doğumluyum ve İzmirli olmaktan da gurur duyuyorum. 1968 yılında birkaç yıllığına yaşamaya ve Tübingen Üniversitesi'nde tahsil etmeye Almanya'ya gittim, tahsilimi bitiremedim. Geri döndüğümde arkama baktım, 27 koca yıl duruyordu. Milliyet Blog Sitesini çok sevdim; burada sanal dost..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Emeğe saygı.

Ümit Bey kadar yıkıcı eleştiri yapan, kendisinden başka kimsenin düşünce ve girişimlerine saygı göstermeyen, herkesi aşağılayan bir arkadaş daha zor bulursunuz. Her girişime çomak sokar ama kendisi bir girişimde bulunmaz, ahkam keser. Ayıp ettiğnin farkına varır mı bir gün bilemem. Kıskançlık duygularıyla hareket ederek her grişimimi aşağıamıştır şimdiye kadar. Methederken bile hakaret eder. Kendisini kınıyorum. İnşallah bundan sonra dolaylı da olsa beni hedef alan yorum ve yazılardan kaçınır. ANTOLOJİ konusunda da birtakım çamurlar attı, olayı baltaladı. Yazdıkların ispat edemezse, kendisini müfteri ilan etmiştim. O lekeyi bir silsin öne, benimle uğraşmasın! Sevgili Arif maksadım seni kendi problemlerine bulaştırmak değil, tolerans gösterip yayına alacağını düşünerek yaptım bu yorumu. Saygı ve sevgilerimle.

28 Ekim 2009 15:12
MB sohbet toplantısı 5 çok güzel geçti.

Gerçekten rezil oldum ya, başlangıçtan beri destek veren bu güzel insanların isimlerini nasıl unuturum ben? İlaçların uyutucu tesiri henüz geçmemiş galiba.:)) Özür dilerim Aynur Hanım. Saygılarımla.

12 Ekim 2009 00:23
MB sohbet toplantısı 5 çok güzel geçti.

Emekli öğretmen arkadaşımız, toplantıya en geç gelenlerdendi. Bu yüzden yanlışlıkla onu ismini yazmamışım, kendisinden özür dilerim. Arkadaşımız her konuda ılımlı çağdaş düşünceli, demokrat biridir. Kendisiyle epeydir görüşememiştik. Herkes dağıldıktan sonra yukarı, ofise çıkarak 1-2 saat çok güzel sohbet ettik. Yani toplantıya katılıp destek veren dost sayısı 8 değil 9'dur. Saygılarımla.

12 Ekim 2009 00:16
 
Toplam blog
: 324
: 2811
Kayıt tarihi
: 10.04.07