Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
Yazıları koklamak

dı..şimdi mailler var aynı lezzetti vermeyen. saklasakta mail kutumuzda bir daha dönüp bakmadığımız forwadlanmış mesajlar yığını.birinden birine gezip özelliği olmayan..benim hala sevgilimden gelen mektuplarım var sakladığım..o yüzden hala aşığım ona..tam 20 senedir. belki bu yüzden erken bitiyor sevgiler artık..geçmişi hatırlatacak miraslar olmadığından..yüreğinize sağlık.

08 Ekim 2008 13:08
Tadına doyum olmaz...

valla kabak çiçeği özeldir gerçekten. birde kızartmasını deneyin sarımsaklı yoğurt eşliğinde..yumurta, un ve soda -yada bira- ile hazırlanmış sosa daldırıp kızartın bol yağda. sıcak sıcak çıtır çıtır bir içki mezesi kalamar tadında.Afiyet olsun..

19 Ağustos 2008 16:42
Obez olsamda pizza!

ÖNCELİKLE BU YAŞINDA BU KADAR BAŞARILI YAZILARLA BİZE KATKIDA BULDUĞUN İÇİN..SONRADA CESARETİN İÇİN..SAKIN VAZGEÇME..SAĞLICAKLA KAL..

30 Nisan 2008 12:48
Ekonomik iç pilav

doğrusu bu şekilde bir pilav denemedim hiç..çok değişikmiş.bende en kısa zamanda deneyeceğim arkadaşım..kolay gelsin:))

23 Nisan 2008 16:21
Hüzün zaman zaman deli dalgalarla gelir

Yüreğinize esenlikler gelmiş..Ne güzel.. Huzurlu günleriniz hiç son bulmasın..Ama başka bloga konu edeceğiniz olayı merak ettim.AZZZ SONRAAA tadında yani:))Sağlıcakla kalın..

14 Nisan 2008 23:54
Merhaba, ben geldim!

sefalar getirdiniz..Bilinki güzel bir yerdesiniz..Yazmak kadar onları paylaşmakta çok keyifli. inanın.Sevgiyle kalın.

14 Nisan 2008 22:52
Tolga Çevik

Komedi dükkanını bende keyifle izliyorum. Gülmeye ihtiyacımızın her geçen gün artmasıyla böyle programların çoğalması üstelik doğaçlama tiyatro adına da çok sevindirici. her ne kadar Tolga Çevik 'in zaman zaman Yılmaz Erdoğan havasından hala kurtulamadığını tesbit etsemde yinede başarılı buluyorum. Ancak Salih Kalyonucu gibi bir tiyatro ustasının eksikliğini telafi etmek zor olsa gerek. Yinede tiyatro adına yapılan her çabayı -yozlaşmadığı sürece- takdir etmek gerek. Sağlıcakla kalın.

11 Nisan 2008 15:38
Ciğve ve çağla cacığı

ikişer sap çok ince taze soğan, taze sarımsak 200 gr çağla 2 yemek kaşı zeytinyağı 1/2 yemek kaşığı şeker bir fiske tuz Taze soğan ve sarımsakları güzelce yıkayıp incecik doğrayın. Çağlaları yıkayın, enlemesine ortadan bölüp çekirdeklerini (daha da büyükse badem olacak kısımlarını yani) çıkartın. Ufak bir tencereye zeytinyağıyla birlikte soğan ve sarımsakları ekleyin. Azıcık kavurup çağlaları da ekleyin, tencerenin kapağını kapatıp arada bir silkeyerek çağlaları kavurun. 5dk kadar sonra üzerini azıcık örtecek kadar ılık su ilave edip şeker ve tuzu da ekleyip, karıştırın ve tencerenin kapağını yine kapatıp 10dk kadar ya da çağlalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun! Bu da benden size olsun..Ellerinize sağlık sevgiler..

09 Nisan 2008 14:50
Gökten üç çocuk düştü...

bak bizi neler bekliyor yapmazsak onuda söylemiş başbakan..genç nüfus telaşına düşüp dövünecekmişiz..Kuluçka makineleri olarak biz çocukta yaparız kariyerde ..ondan sonra eve ekmek getirebilme telaşıyla dirsek çürütüp bir gün bu yüzden ihmal ettiğimiz çocuğumuzla aramızdaki uçurum o kadar büyürki o çocuk gırtlağımıza bıçağı dayayıverir..sonra bu anne cinayetleri neden oluyorki deriz..annede suç ararız hatta..üstelik birde sosyal güvenlik haklarımız kırpılır gider ses çıkarmadan otururuz..yaparız canım çocuk neden yapmayalım..bunları düşünmezsek yaparız tabii....gerekirse zorlarlarda ne olacak. o da olur..sevgiler...

30 Mart 2008 14:22
Dilber dudağı tatlısı

Ama sizde böyle yapmayın.Duymadınız mı ? Bu tatlı adı müstescen bulundu. cık cık cık..Masus mu yapıyonuz? :)))) Şaka bir yana süper gözüküyor. Ellerinize sağlık. İyi günler..

11 Mart 2008 23:43
Toplam blog
: 49
Toplam yorum
: 60
Toplam mesaj
: 11
Ort. okunma sayısı
: 4140
Kayıt tarihi
: 01.01.08
 
 

1971 Merzifon doğumluyum. Hayatın her alanında üretmenin doğruluğuna inanıyorum.. Evliyim ve Mert ..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster