Güneş doğacak
Çok güzel şiir, umut dolu.. bende hissediyorum. Güneş doğacak! Sevgilerimle
16 Mayıs 2015 12:26Osmanlı’nın Türklere dün yaptığını şimdi AKP yapıyor…
Çok doğru bir saptama! Türki cumhuriyetlerle uzlaşmamız ve birlik olmamız dünyada kimsenin işine gelmiyor onu anlarım da Türk vatandaşı olup, bunu yok saymak niye, onu anlamıyorum.Teşekkürler yazınız güzeldi.
14 Eylül 2014 01:07Nefret edilesi keşkeler..
Merhaba sizde Giresun'luymuşsunuz :)Benim gibi! Keşke'lerle yaşamış olan babannem gibi..Ben babannemi örnek aldım ve keşkelere yer vermemeye karar verdim. Yazınızı sevdim. Sevgiler
29 Eylül 2013 23:53Sevemiyorum
Aynen size katılıyorum. Ve şunu eklemek istiyorum; dindar şeytan olup adam keseceğime, dinsiz melek olur ve zararsız kalırım. Yazınızı çok sevdim. Sevgiler
13 Temmuz 2013 22:49Bu imzalardan "İmza" olmaz...
Sandıkla bu iş olmuyor, yazmakla imzayla da olmuyor. Sandıkta dönen oyunları bilmiyor musunuz? Boşuna bunlar, herşey boşuna..yandaş yazısı gibi olmuş kusura bakmayın!
01 Temmuz 2013 13:03Tarihimizle yüzleşmek: Nasıl Müslüman olduk? "Ceyhun nehri kan akıyor"- 7
Yazınız için teşekkürler. Bu bilgileri hiç duymamıştık. Hiç öğretilmedi bize. Bu yazıya bakarak halkların kardeşliği bir ütöpya olarak kalıyor. Çünkü para ve egemenlik her şeyin üstünde. Müslüman müslümanı bu yüzden kırıyor. İman koca bir paçavra aslolan egemenin yaptırımları.. Belkide dediğiniz gibi İngilizler sinsiliklerini araplardan öğrenmiştir. Sevgilerimle
20 Mayıs 2013 12:24Hoş geldin Kürt baharı
Güzel bir yazı hemen paylaşıyorum. Sevgiler
03 Şubat 2013 21:05AKP’nin sonu ve sonrası…
Umarım dedğiniz olmaz. Yani zulüm at değiştirmez. Aslında planlanan o! Ancak benim bir önsezim var. Ve o diyor ki; masmavi günler çok yakın. Şeytan inine geri dönecek. Bu arada yazmaya geri dönmeniz iyi olmuş. Yüreğinize sağlık.
01 Aralık 2012 03:32Kıyafet yönetmeliği değiştirildi...
İyi seyirler..evet ve iyi uykular Türkiye
27 Kasım 2012 23:00Suriye-Türkiye savaşı savaş çıkar mı? Elbette hayır! Peki neden?
merhaba, ben savaşı zerre kadar istemediğim gibi savaşla ilgili herşey benim için son derece insanlık dışı gelir. Savaş karşıtı olmanıza memnun oldum. Bu sevindirici..Çünkü etrafımda herkes savaş beklentisi içinde. İyi okuduğum ama belki iyi analiz edememiş olduğuma inandığınız yazınızla ilgili olumlu düşüncem yok.Çünkü emperyalist güçlerin dilediği doğrultuda düşündüğünüz açık! Ve demek istediğim şey; onlar bizi illa ki savaşa sokacaklar ve iktidar bu arzuya boyun eğecek, çünkü tek bir düşüncesi var, ülkeyi muhafazakar seviyeye çekmek! Bu yolda herşeyi mübah görüyor. Onların dilediklerini yapmayı arzularına kavuşmanın yolu gibi gördüğünden savaşa boyun eğecekler diye düşünüyorum. Siz olmaz derken sadece güzel bir rüya görüyorsunuz bence!
16 Ekim 2012 22:13