Cumhurbaşkanı'nın Ermenistan'a gidişi doğru mu?
Uzay merhaba; Çok güzel değerlendirimişsin katılmamak elde değil. Bana da şöyle geliyor : Türkiye gibi büyük bir ülkenin, yıllardır sözde Ermeni soykırımından başka tutunacak hiç bir milli politikası olmayan bir ülkeye, çocuk gibi "ben size gelmiyorum" demesi yakışık kalmazdı. Böyle bir adımla Türkiye büyük devlet olmanın gerekliliğini yerine getirmiş, ve uluslararası diplomasinin şartlarına uygun davranmıştır.
08 Eylül 2008 16:31Hakan ve heykel
Hocam yazdıklarınızın bir kısmı pekala doğru; Hakan'a gösterilmesi gündemde olan bu vefa örneği hakeza Bülent'e, Arif'e, Hagi'ye Fatih Terim'e ve daha bir çoklarına gösterilmedi. Yalnız sizin rahatsızlığınızın asıl sebebi Hakanın; -hani "Doların ve İslamın yeşili" derken, yahut Fethullahçı kimliğine atıfta bulunurken değinidiğiniz muhafazakar tarafı olmasın? Eğer böyleyse -adı üstünde- "futbolcu"luğuyla değerlendirilmesi gereken bir insanın kişisel yaşayışı ve inançları sizi ne ilgilendirir? Saygılar
01 Haziran 2008 10:47ATV-Sabah yazıları 2: Bir taşla üç kuş
Bu memlekette herkesin bir kanalı olacak böyle giderse... Anlamadığım şey şu : Hükümet aleyhtarı o kadar kanal varken, ATV gibi bir kanalın AKP sempatizanı bir holdinge (gerçekten öylemiymişler?) satılması neden bu kadar rahatısızlık yarattı? Neticede herkesin seveni var, sevmeyeni var, yandaşı var, düşmanı var...
06 Aralık 2007 12:37Bıyık da türban gibi siyasi bir simgedir.
Aynı düşünüp farklı söylemişiz : http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=58340
05 Aralık 2007 20:52Bu takıma artık şapka çıkartılır Beyler!
Arkadaş bayılıyorum sizlere çok eğlencelisniz. Fenerbahçe bu sene şampiyonlar liginde 2 galibiyet 2 beraberlik aldı. Grup lideri mi? Hayır... Gruptan çıkması kesinleşti mi? Henüz değil... Ligde her maçı kazanıp zirveye mi çıktı? Alakası yok. Geçtiğimiz 10 sene de bütün avrupa takımlarının tokatladığı takım bu takım değil mi? Pekala öyle... *** Yani arkadaş : Kabul ediyoruz. Şampiyonlar ligindeki maçların tümünde iyi futbol oynadınız, tebrikler. Ama laf ola beri gele, henüz şapka çıkartılacak alkışlanacak bir durum göremiyorum. Kaldı ki maçtan sonra takımda türkçe basın açıklaması yapacak eleman sayısı da bir elin parmaklarını geçmiyor.
10 Kasım 2007 13:45Fanatik futbol yazarlığı
Selçuk Yula spor yazarlığına başladığından beri faşist dereced Fenerbahçeli gözlüğüyle yazıyor. O yüzden ben bir süredir yazılarını okuyup sinirlerimi yıpratmıyorum
04 Kasım 2007 22:04Okunmayacak Blog
Uzun süredir düşündüğüm bir şey ve sanırım düşüncenize yakın : "http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=71556" Ne dersiniz? :)
31 Ekim 2007 00:59The Notebook
Konu klasik ama yaşlandıkları hallerine bağlanması sayesinde "iyi film" statüsünde yer alıyor. Sonu da gayet güzeldi..
24 Ekim 2007 13:29Okunmayacak Blog
Aslında mantık halkın seçmesi gerektiğini söylemiyor mu? Açıkçası ben kendi bölgemden seçilen hiç bir milletvekilini tanımıyorum. Tanımadığım insanların seçeceği insandansa kendi atacağım bir oy benim için daha makbuldur. Ayrıca uygulanabilecek olsa gerçek demokrasi bu değil midir?
24 Ekim 2007 02:16Söz izi
Çok duru ve güzel bir yazı olmuş. Ellerinize sağlık
17 Ekim 2007 14:26