Güzel kokulu biberiyenin kullanılmadığı hastalık yok gibi. Hem çayı hem de yağı birçok yerde destek ürün olarak karşımıza çıkıyor.Özellikle kan dolaşımı hastalıklarına, romatizma ve astım hastalık..
İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde yapılan bir araştırma, Türk insanının vazgeçilmez içeceği olan çayın balla tatlandırılması durumunda antioksidan değerinin arttığını ortaya..
Saf arısütü ‘ gençlik iksiri’, ‘hayat iksiri’, gibi tanımlamalarla yüzyıla yakın zamandır bilinmektedir. Ancak yakın geçmişte besleyicilik üstünlüğünün yanında içerdiği hayatsal değerleri de bilims..
İstanbul doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Beşiktaş Atatürk Lisesi'nde tamamladım. Daha sonra İTÜ K..