Yıl 2021. Haberler bu sefer güzel, her zaman da kötü şeyler olmuyor. Negatif düşüncelerden çıkıp bazen de etrafınızda olup biten mutluluk verici şeylere baksak fena olmaz. Herkeste bir karamsarlık ..
Selam Çiğ köfte severler! Çok güzel haberlerle geldim, öncesinde azıcık konuşalım. Hayatımıza nasıl da giriş yaptı bu çiğ köfte hatırlıyor musunuz? Evet hep bildiğimiz bir şey ama küçüklüğümde hiç ..
Bu hafta köşemizin konuğu bir meyve. Bizim çok sevdiğimiz demirbaş meyvelerimizden biraz farklı kendisi. Evlerimizden eksik etmemeye çalıştığımız, elma, portakal, muz, ayva, nar bu meyveyi görse şö..
Oooo yılın en sevdiğim köşe yazısına geldik. Yılbaşı önerileri olarak adlandırdığım bu yazıda, senede bir gün gıda alanı dışında farklı konulardan bahsediyorum sizlere. 2020 herkes için farklı yaşa..
Güzellikleri, mutlu haberleri ve yenilikleri sevsek de bazen farklı konular hayatımıza dahil olabiliyor. Yakınlarımdan ve öğrencilerimden gelen bu haftanın en meşhur sorusuyla başlayalım yazımıza:<..
Şu köşeye güzel haberlerle gelmek ayrı bir mutluluk verici oluyor. Bu hafta yine mutluyuz, yine kalbimiz ısındı. Bazı sosyal yardımlaşma kampanyaları gıda sektöründe de artmış durumda. Hatırlarsanı..
“ Şşşşş yavaş ol, bu köşe bu hıza alışık değil…” Radar var burada. Bu haftaki konuğumuz çok hızlı sevgili okurlar. Kimden bahsediyor olabilirim? Bu aralar o kadar çok duymaya başladım ki kendisini..
Çikolata aşıkları! Toplanın. Dınınınının! Bu bir yeni ürün tespit ve inceleme çağrısıdır… ( Koşma sesleri!) Biliyoruz ki gıda sektörü kendisini sürekli yeniliyor. Günden güne bildi..
Bu hafta köşemize eski bir dost konuk oluyor. Şöyle demek istiyorum, aslında bu bahsedeceğim arkadaşla gıda sektöründe yeni tanışmıyoruz. Hala bilmeyenler var mı? Evet. İşte bu yüzden sizlerle de t..
Bir çikolata ne kadar tatlı ve güzel olabilir? Bunu şeker miktarı ve ağızda bıraktığı tat olarak sormuyorum. Alanımız gıda ama şeker oranıymış, kakao yağıymış, süt oranıymış falan onlardan bahsetmi..
Gıda Yüksek Mühendisi ..
Milliyet Blog