Spirulina; dünyada 3.5 milyar yıl geçmişi olan bir mavi yeşil alg grubuna ait bir yosun türüdür. Binlerce yıl önce Aztek diyetinin yapı taşını oluşturan spirulina yüksek protein, beta kar..
İyisiyle, daha çok da kötüsüyle geçirdiğimiz 2016’a veda etmek üzereyiz! Yeni planlar yapacağımız, yeni işlere imza atacağımız, yeni yerler göreceğimiz, yeni insanlarla tanışacağımız yeni..
Çalışma hayatındaki yoğun iş temposu, uzun çalışma saatleri, yapılan iş seyahatleri çalışanların kendine vakit ayırmasına engel olmaktadır. Kendisiyle bile ilgilenemeyen bireyler beslenmeyi geri pl..
Okul zilleri çaldı, kocaman yaz tatili bitti, çocuklar sınıflarına girdi. Peki yaz boyunca ailede sürdürülen sağlıklı beslenme alışkanlıkları okulda nasıl sürdürülecek? Burada en büyük görev ebevey..
Kurban Bayramı'na çok az kaldı. Çoğumuz şimdiden bayramda pişirilecek kavurmaları, açılacak baklavaları düşünmeye başladı bile. Bu lezzetleri hiç yememek, tamamen sınırlamak pek gerçekçi bir hedef ..
Ne garip bir soru değil mi? Pek çoğunuz içinizden ‘’Tabi ki karnımız aç’’ diyorsunuzdur. Ama maalesef yanılıyorsunuz. Araştırmalara göre yaşadığımız açlık krizlerinin %40’ı duygusal açlıktır. Sıkın..
Toplum olarak ana yemekte bol karbonhidratlı, bol yağlı yemekler tüketmeyi seviyoruz. Pek çoğumuz ana yemekte sadece sebze yemeğini görünce ‘’Nasıl doyacağız?’’ endişesi yaşıyor. Sebzeye karş..