1- Gıdanın işlenmesi esnasında çoğu faydalı besin içeriği, vitaminler ve lifler gıdadan ayrılır 2- Sıklıkla alışkanlık yapıcı etkileri vardır ve sizi aynı gıdayı daha çok tüketmeye yönlendirir...
“Neden hasta oldum?”, “Neden şimdi?”, “Neden bu hastalık?” Doktorların cevabı sıklıkla tatminkar değildir: “Genetik faktörler”, “ Bünyen yapıyor”, “Şunu yediğin, bunu içmediğin, az hareket ettiğin,..
Uzun ve soğuk geçen kışın ardından nihayet güneş kendini göstermeye, parlaklığı ve sıcaklığıyla bizi selamlamaya başladı. Pek çoğumuzda da gelen yaz mevsimi ile beraber bir endişe başladı “ya güneş..
Genel bir terim olarak romatizma kemik, kas, eklem ve bunların çevresindeki destekleyici yapıların ağrısına verilen isimdir. Romatizmal hastalıklar iltihabi olan ve olmayanlar olarak sınıflandırıla..