Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1953 yılında Kahramanmaraş İli, Elbistan İlçesi, Akveren Köyü doğumluyum. Ankara Kimya Meslek Lisesi Mezunuyum. Okuyup, düşünüp, yazmayı çok sevdiğimden, 2002 -2003 yıllarında iki yıl, üst üste Türkiye Yazarlar Birliğinin açtığı Yazar Okuluna katılıp, Türkiye'nin sayılı üniversite hocalarından dersler alıp, yazarlık BERAT'ı almaya hak kazandım. Şu an Yazarlar birliği ile İlesam'ın Ankara üyesiyim. Yazılı iki eserim var. Yayın evi bulursam, basılmaya hazır beş eserim daha var. Bir Kamu Kuruluşunda Sözleşmeli olarak çalışıyorum. Evliyim, biri kız, biri erkek iki çocuk babasıyım.  Hayatı, işimi, eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum.   Sevginin hayatı paylaşmak olduğunu bildiğimden içimdeki duyguları yazıp insanlarla paylaşmayı çok seviyorum. Okuyan aklın büyük olduğunu, büyük aklın derin düşündüğünü, derin düşüncenin de insnı bilge yaptığını bilip idrak ettiğimden, gözlerim kapanıp kör olasıcaya kadar okuyup öğreneceğim. Ondan sonra da Allah ömür verirse, okuyup öğrenmekten vaz geçmeyip, başkalarına okutarak onlardan dinleyip öğrenmeye devam edeceğim.  Bu gün yüzlerce şiirim, yüzü geçkin deneme ve öyküm, bir çok değişik konularda felsefi ağırlıklı bilimsel yazılarım  ile düşünsel bazda felsefi ağırlıklı yedi bin beş yüze yakın da özlü ve güzel sözün sahibiyim. Hedefim, sadece Türkiye'de okunup tanınan bir yazar yada şair olmak değil. Tüm dünyada okunup tanınan bir şair, bir düşünür, bir yazar olmaktır.

 
 
  • Kategorim Bilim
  • İlgi alanlarım Hiç bir şeyin kolayına kaçmam. Onun için bir çok şeyi de kolay kolay beğenmem. Akıl üzere olan her şeyi sevip beğenmeye çalışırım. Herhal de biraz mükemmeliyetciyim.
  • Web Sitem Şu an için yok.
  • Sevdiğim Kitaplar Kitab ve yazar seçimi yapmam. Ama beni derin düşünceye sevk etmeyen hiç bir yazarın kitabını da kolay kolay okumam.
  • Sevdiğim Müzikler Kulağıma hoş gelip beni dinlendirip ruhuma haz veren her müziği severerek dinlerim.
  • Sevdiğim Filmler Vaktimi öldürüp bana bir şeyler kazandırmayacak hiç bir filmi izlemem. Bana katkısı olacak film içinde hiç bir ön şart ileri sürmez izlerim.
  • Sevdiğim Yemekler Evleninceye kadar anamın, evlendikten sonra da eşimin pişirdiği her yemeği zekle yerim. Ama en çok da etli yemekleri severim.
  • Sevdiğim Mekanlar İnsanları çok sevdiğimden olacak ki, insansız yeri pek sevmem. Onun için Eş dost arasında birlikte olup, birlikte de bilgi alış verişi yapıp, sohbet ettmek. Doğanın güzel olduğu her yeri görüp izleyip seyretmek.
  • Üye olduğum dernek ve klüpler Türkiye Yazarlar Birliği ve İlesam Ankara Şubbeleri
  • Yaptığım Sporlar Futbol
Toplam blog
: 124
: 519
Kayıt tarihi
: 27.09.11
 
 
 
 
 

 
Adaletli yargıç, hak ve hukuk karşısında deveyle pireyi, kralla köleyi bir edendir.