Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '17

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Boğaza nazır çay içmek

Boğaza nazır çay içmek
 

Aileniz ve arkadaş çevreniz ile boğaza karşı huzurlu vakit geçirebileceğiniz bir mekan "Çınaraltı"


İstanbul'da yaşayanlar bilir, yoğun iş temposu, saatlerce süren trafik problemi derken insan hafta sonu geldiğinde dinlenip huzur bulacağı bir mekan arıyor. Kimimiz bilmediğimiz için kimimizde imkanı olmadığı için maalesef haftasonumuzu evde geçirmek zorunda kalabiliyoruz.

Şimdi size bahsedeceğim yer İstanbul'un tam ortasında Anadolu yakası kıyılarında fakat Avrupa yakasınında bir tık uzağında öyleki Avrupa yakası kıyılarından baktığınızda görünen bir yer "Çınaraltı Aile Çay Bahçesi" ...

Çınaraltı çay bahçesi, bana göre İstanbul'un en güzel ve en nezih ilçesi olan, modern hayatın yanı sıra eski dönemlerin samimiyetini de en güzel şekilde yansıtan Üsküdar'ın Çengelköy sahili kıyısında yer almaktadır. İstanbul'da eğlence mekanları dışında çok nadir 7/24 hizmet veren bir mekandır. Çalışanlarının samimiyeti, ortamın sıcaklığı ve boğaz manzarası içinize inanılmaz bir huzur veriyor. Çınaraltı size, bir yaz akşamı eşinizi ve çocuğunuzu alıp hiç tereddüt etmeden çayınızın yanında çekirdek çitleyip muhabet edebileceğiniz bir aile ortamı sunuyor.

Bence Çınaraltına gitmek için haftasonunu beklemnize gerek yok. Ofiste veya bir öğle tatilinde arkadaşlarınızla bir toplantımı yapmak istiyorsunuz, kapın peynirli böreğinizi gelin Çınaraltına muhteşem çay eşliğinde karnınızı doyururken iş görüşmenizide arada halledin.

Her iznimde ailemle mutlaka uğradığım bu mekana İstanbul'da olup bilmeyenleri ve İstanbul dışından gelenleri davet ediyorum.

Bu arada arkadaşlar bu bir reklam değildir. Bu gidip görüp keyf aldığım yerlerden bilmeyenlerinde faydalanmasından haz aldığım için paylaştığım bir yazıdır.

Gidip görmeniz ve bir demli çay içmeniz tavsiyesi ile selametle kalın.

Muhammet Emin Karış

instagram:nadidephotograpy

Facebook: eminkaris61

eminkaris@outlook.com

 
Toplam blog
: 5
: 113
Kayıt tarihi
: 02.11.15
 
 

Kartal Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunu 40'lar Kulübü Yayınlarında yazar Ayasofya De..