Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '17

 
Kategori
Güncel
 

Bölgemizdeki "Terör İttifakı" Haberini Görmeyen "Türkiye Gazeteleri" Hangileri?

Bölgemizdeki "Terör İttifakı" Haberini Görmeyen "Türkiye Gazeteleri" Hangileri?
 

Rakka'da Şeytan ittifakı açıkça ortaya çıktı... DAEŞ bahanesiyle tüm bölgeyi tarumar eden Amerika, güya DAEŞ'i temizleyen müttefiki PYD'ye Rakka'ya yerleştirirken, DAEŞ'lileri silahlarıyla birlikte Rakkadan çıkarmayı da ihmal etmedi...

Yani, İslam Coğrafyasında Müslümanı Müslümana kırdırmak için, bin bir hile yapan Amerika, itini itine kırdırmamak için, dünyanın gözüne baka baka DAEŞ teröristlerini kamyonlara bindirip gönderdi.

Böylece, İslam Coğrafyasındaki Terörist ittifakı kabak gibi ortaya çıktı: ABD-PYD(PKK)-DAEŞ ittifakı!!

DAEŞ'li teröristlerin elini kolunu sallayarak Rakka'dan çıktığı haberini dünyaya İngiliz BBC duyurdu... Yani, haber dünyanın tanıdığı bir televizyonun haberi, Anadolu Ajansının değil...

Böyle bir haber tüm dünyada birinci sıraya oturabilir değerdedir ancak Türkiye gibi, adı geçen terörist ittifakından çok çekmiş bir ülkenin basınında kayıtsız şartsız manşete oturmalıdır...

Ama bakıyorsunuz, Türkiyedeki gazetelerin bazıları bunu görmezden geliyor... Neden?

Hani haberi Anadolu Ajansı verse bu gazeteler hemen yalanlayacaklar; ancak haber BBC mahreçli ve üstelik görüntülüri de var...

O halde Cumhuriyet, Yurt, Evrensel ve Bir Gün gibi bazı gazeteler bu haberi niye hiç görmüyor ya da koca gazetede sinek pisliği kadar yer veriyor??

Üstelik bu gazeteler, sözüm ona "solcu" gazeteler....Amerikan kapitalizmi tüm bölgemizi sömürmek için kana bularken, bu solcu gazeteler nasıl oluyor da böyle bir haberi atlıyor!!

İşte, bir Türkiye gerçeği daha açık seçim meydana çıkıyor... Ne mi?

Eski İçişleri Bakanlarından Mehmet Ağar'ın FETÖ komisyonunda söylediği gerçek!

Türkiyedeki sol örgütlerin arkasında Amerika vardır, demişti Mehmet Ağar... Herkes, solcular Sovyetlerin adamı sanırdı ama aslında hepsini Amerika kullanıyordu.

Nitekim, 12 Eylül darbesi gerçekleşip de Amerikanın "iyi çocukları" Türkiye'yi ele geçirince, bu solcuların nerdeyse tamamı aslına rücu etti ve Amerikan muhibbi oldular.

MİT TIRları haberini yeldir yepelek manşete çeken Cumhuriyet ve Türkiye DAEŞ'e yardım ediyor diye adice yalan haber yapan zihniyet, şimdi DAEŞ'in de Amerikanın müttefiki olduğu gerçeğini haber yapmıyor!!

Adamların kimden yana olduğu belli olmuyor mu?

Bu ülkede bunu hala anlamayanlar varsa, onlara davul zurna bile az gelecektir, hiç şüphe yok!

Ama biz, kimin ne mal olduğunu biliyoruz artık...

Hainler asla felah bulmaz!

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..