Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '17

 
Kategori
Borsa
 

Borsa Yükselmeye Devam Edecek mi

Borsa Yükselmeye Devam Edecek mi
 

 
Borsa Yükselmeye devam edecek mi? Son zamanlarda kuşkusuz ilgilenen ilgilenmeyen herkesin dikkatini çekti. Tabi bu küçük hanesini geçindirmek ile ilgilenen ve büyük ticaretlerle uğraşmayan kişilerinde Borsa ile kazanç hayaline girmesine neden oldu. Bu iyi gelişme bence, kazanmak güzedir. En fazla yapılan yatırım araçlarından biri ise hisse senedi alıp satmaktır. Yatırımcı kendine uygun gördüğü hisse senedini alır ve bir süre bekledikten sonra aldığı fiyatın eğer biraz üzerlerine çıkmışsa satarak kar elde eder. Fakat bir uyarı var,  Hep gördüğümü yaşadığımız ve akıllanmadığımız bir tecrübe vardı. kazandık kazandık kazandık ee. sonunda kazandıklarımızı da elimizdeki de kaybettik gitti.
 
Hatta yüksek hızlı tren ve metrolarda bir kısa film var o geldi aklıma . Şahsın birisi yalnı başına ofiste çalışırken fotokopi çekecektir. Elindeki kağıdı fotokopi makinasının üzerine koyar ve ne olduysa eindeki bardağı o kağıdın üzerine koyar bardak içine düşer kara delikten atmış gibi kaybolur. Derken, arkadaş bişey keşfeder bu kayıtta bir sihir vardır. kağıdın üzerindeki siyah alana uzanarak istediği kapalı olan yerden sihirlenmiş bir şekilde elini sokup alabilmektedir. Derken bu arkadaş para kasasında bunu dener bir demet parayı alır hoşuna gider elini yine uzatır yeniden bir demet para daha alır. Aç gözlükya , artık kafasını sokar vücudunu sokar en sonunda para kasasınının içine girer. Çok güzel! para kasasındaki paraları alıp çıkacak ya! tam o anda kağıdın bandı düşer ver arkadaş para kasasının içinde kalır. Bu sadece bir kısa film, söylemek istediğim çok açlı gözlü olmadan sadece yatırım amaçlı işlem yapmak gerekli, ve de sürekli ona odaklanıp kendini bunaltmayınız.
 
Borsa yükselişte yükselme ye devam edecek mi diye merak ediliyor. Ülkemizin milli gururu Aselsan en çok değerlenen hisselerin başında geliyor. Bu iyi bir gelişme düşünün ki 4.442.683.000 değerinde bir sermayesi bulunuyor ve yatırımlarını hızla arttırıyor. Favori sermayelerden ilk sırada yer alıyor.
 
 
Toplam blog
: 3
: 96
Kayıt tarihi
: 27.06.16
 
 

 Hayata ve Gündeme dair.. ..