Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bu Şehir Arkandan Gelecek / Ali, hayatının en zor maçına çıkacak ve Final!

Bu Şehir Arkandan Gelecek / Ali, hayatının en zor maçına çıkacak ve Final!
 

Ay Yapım imzalı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde babası gibi şampiyon olup onu gururlandırmayı isteyen Ali, hayatının en zorlu maçına çıkacak. Veysel’in hayatı, Ali’nin maçı kaybedip elenmesine bağlı olacak.

Kerem BürsinLeyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun, Osman Alkaş, Defne Kayalar ve Ali Yörenç'in rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde turnuva karşılaşmasına çıkacak olan Ali’nin kaybetmekten başka şansı olmayacak.

Ali, Veysel’in hayatını kurtarmak için tek bir an bile hayallerinden vazgeçmeyecek. Veysel’i kurtarmanın başka bir yolu olabileceğini düşünen Şahin, oğlu Ali’nin maçı kaybetmemesi için Veysel’in izini sürecek. Aydemir ve Gülce yakınlarında olduğu sürece kendilerine huzur olmadığını gören Şahin, riskli bir hamlede bulunacak. Şahin, hem öz oğlu Ali’nin maçı kazanması hem de öz oğlundan ayrı tutmadığı Veysel’i kurtarmak için Aydemir’i kaçıracak.

BŞAG 18.Bölüm (1)

Tansiyonun yükseleceği bu anlarda gözler ringde mücadele eden Ali’de olacak. Şahin, maç bitmeden Ali’ye yetişebilecek mi sorusunun cevabı yeni bölümde merakla beklenecek.

BŞAG 18.Bölüm (2)

“Derin, sen benim bu şehri affetme sebebimsin”

Bölümde Ali’nin, tamamen yabancısı olduğu bu şehre tutunmasını sağlayan Derin’e evlenme teklifi ettiği an, unutulmaz olacak. Ali’nin, Derin’in önünde diz çökerek “Derin, sen benim bu şehri affetme sebebimsin. Artık evlenelim” dediği romantik dakikalar, bölüme damgasını vuracak. Ali ve Derin, karşılaştıkları tüm engellerin ardından bir aile kurabilmek için ilk adımı atacak.

BŞAG 18.Bölüm (4)

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in heyecan ve romantizm dolu yeni bölümünde Şahin, maç bitmeden Veysel’i kurtarabilecek mi, Gülce ve Tekin’in gizli işbirliğinden haberdar olan Ali ve Derin’in tepkisi ne olacak gibi sorular yanıt bulacak.

Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümü 24 Mayıs Çarşamba (bu akşam) saat 20:00’da Atv’de ekranlara gelecek.

Fragmanlar:

 

 

"Bu Şehir Arkandan gelecek" ne yazık ki final yapıyor. Kerem Bürsin Instagram hesabından yayınladığı kısa video ile izleyicilerine duyurdu. Bürsin, tüm ekip arkadaşlarını göstererek alkışladığı videoda; Arkadaşlar paydos!!! "Ve... son paydosumuz! Bu müthiş ekibin ELLERİNE SAĞLIK!" Notunu düştü.

Geçen hafta 18.bölüm yayınlanmamıştı. Final mi geliyor? Diye izleyiciler meraklanmıştı. Ve Kerem Bürsin erken finali açıkladı. Tahminin haftaya final bölümü yayınlanacak ve Kerem Bürsin'in büyük ümitleri olan dizi sona erecek!

Halbu ki bu dizide deneyimli bir oyuncu kadrosu vardı. Ancak Çarşamba geceleri güçlü rakipler olması dizisinin geleceğini şekillendirdi. Beklenen reytingleri alamadı.

Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğut'luya bundan sonraki işlerinde başarılar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..