Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

Bu Tarz Benim’de Gizem elendi Özlem’e destek arttı

Bu Tarz Benim’de Gizem elendi Özlem’e destek arttı
 

Tam düşündüğüm gibi gelişiyor her şey! Haklı sebepleri olabilir ama gene de insan üzülüyor. Bu Tarz Benim yarışma programı İvana Sert, Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ile son hız yayınına Show Tv’de devam ediyor. Uğurkan Erez’in sahne gerisini idare ettiği yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yapıyor. Program yarışmacıların çene savaşları sebebi ile reytingleri beklenenden daha çok alt-üst ediyor. Oldukça büyük yankılara neden olan aslında Nur Bozar’ın elenmesi ile başladı. Artık program tepkilere neden oluyor.

Yarışmacılarının seviyesiz konuşmaları nedeni ile RTÜK tarafından para cezaları yiyen programda jüri yarışmacıların ağzını toplamasını sağlayamadı gitti. Hırsların gittikçe tavan yaptığı yarışmada, katılımcıların tarzın hala bir bütün olduğunu sanırım hiç biri fark edemedi gitti.

Nur Bozar’ın tahammül sınırlarını zorlayan program Özlem Özden’e yarıyor. Son dedikodu bu hafta Gizem’in elendiği üzerine oldu. Evet, sosyal medyaya gene bir seyirci bu haberi yaydı ve hızla yayılıyor.  Gizem söylenenlere göre bu haftaki Gala gecesinde ekranlara veda ediyor. Arada meraklı izleyiciler ve dostların “kim elenecek?” sorusuna cevabım hep Gizem oldu. Nedenleri çok basit ve gözle görülür şeyler. Gizem, çok hoş bir kız podyuma yakıştığı gibi diğer yarışmacılar ile kıyaslandığında çok doğru zamanlarda, doğru çıkışlar yaptığı görünüyor. Fakat, işin bir de fakatı var!

Gizem, güzelliğinden başka yaptığı meslekle doğru orantılı giyim tarzına bir türlü ulaşamadı gitti. Sürekli sıradan, esprisiz, uyumsuz giyiniyor. Bulduğu sponsorlarla fark yaratmak istemesine rağmen orada bile doğru tercih yapamıyor. Oysa moda sektörünün içinde olunca biraz daha bu konuları çözmüş olması gerekiyordu. Manken olduğunu söyleyerek dikkat çeken güzel Gizem, sanırım mankenliği ekrana kapak atmak için seçmiş. Ne diyelim istediğine kavuşmasını dileyelim Gizem’e!

Programın başında antipati toplayan hatta rüküş tarzı ile olduğu kadar özlü sözleri ve zekası, bilgisini olur olmadık zamanlarda gözümüze sokan Özlem Özden, yarışmanın favorisi olma yolunda ilerliyor. Nur Bozar fanları artık Özlem’e destek veriyor. Özlem, iyi bir öğrenci olduğunu giyim tarzını konuşturarak gösterdi, ama çenesinin bağı kopmuş gibi her yere maydanoz tarzı beni yine de sıkıyor. Özlem’deki değişim herkes tarafından fark ediliyor ve takdir ediliyor. Bir de Özlem’in gerek stratejik tavrı gerekse Nur Bozar ile sorununun olmadığını her seferinde söylemesi puan kazanmasına sebep oldu. Nur Bozar’ı yarışmada göremeyen bütün taraftarları oylarını Özlem’e verecek ve sürpriz birinci olabilecek gibi görünüyor.

Bu arada Öykü Serter’in, Nur Bozar’a sarf ettiği sözler sebebi ile seyirci sunucuyu ekranlarda görmek istemiyor. Öykü Serter’in yerine görmek istedikleri isim ise Ebru Akel. Öykü Serter sanırım programın aşırı stresli ortamında, kızlarında dur-sus komutlarını yerine getirmeyişinden dolayı sözlerine hakim olamadı ve o sözleri sarf etti. Keşke kendine hakim olabilmeyi başarabilseydi. Bu program bazılarını al-aşağı ederken, bazılarını da zirveye taşıyor.  Ne kadarı bu zirveyi hak edecek onu da zaman gösterecek.

Hayatta hep zirveyi hak eden taraf olmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..