Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Bu yazın gözdesi Metalik Pilili Etekler

Bu yazın gözdesi Metalik Pilili Etekler
 

Bu yazın Gözdesi Metalik Pilili Etekler


Bu yıl birbirinden iddaalı trendler vitrinlerde yerini almışken, bunlardan en dikkat çekicisi kuşkusuz yılın rengi olan metaliğin gene yılın etek modeli olan midi pilili boylar ile birleşmesi oldu!

Eğer her daim görünümünün enerjik olmasını sevenler kesinlike bu yaz bu trende kulak asmaları gerekir.

Nasıl Giyilir?

Top-croplar farklı desen ve modelleriyle sokak modasını sarmışken metalik pilili etek ile de muhteşem bir uyum yakaladığını söylemeden geçmek olmaz. Sıcak yaz günlerinde dengeli ve minimal bir uyum yakalayabileceğin bu kombini mutlaka denemelisin.

Beyaz tişört belki çoğu anlarda en zor zamanlarımızda her türlü kombine uyumu sayesinde kurtarıcı parçaların en başında geliyor. E kuşkusuz Metalik Pilili etekleriniz ile de bir araya geldiğinde, sade ve dinamik bir görünüm elde etmiş olacaksınız.

Kuşkusuz günlük sokak giyiminde sneakerslarla, akşam davetlerde de stilettolarınızla kombinlediğinizde her ortama uydurrabileceğiniz parçalardan biri. Hem şıklığı hem de farklılığı aynı anda hissetmemeniz için hiçbir neden yok!

Güncel moda ve trendler hakkında daha fazla bilgi için dilerseniz www.ozmoda.com internet sitemi de ziyaret edebilirsiniz. 

 
Toplam blog
: 3
: 75
Kayıt tarihi
: 04.05.16
 
 

Moda Tasarım Mezunu, Modayı ve trendleri takip etmeyi ve bunları paylaşmayı fazlasıyla sever.  Ka..