Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '15

 
Kategori
Futbol
 

Bucaspor uzatmada hayata döndü

Bucaspor uzatmada hayata döndü
 

 

Geçen hafta sahasında Albimo Alanyaspor’a 3-2 mağlup olan Bucaspor, Play Off hesapları yapan Boluspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşmadan, uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu golle 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Maça Boluspor hızlı başladı ve pozisyon da buldu. Bucaspor, kısa bir süre sonra oyunda dengeyi kurar gibi oldu. Hatta 12.dakikada İskender Alın ile sol köşeden ciddi bir pozisyon kaçırdı.

Ancak bu dakikadan sonra oyunun kontrolü yine ev sahibi Boluspor’a geçti ve kırmızı- beyazlılar ilk devrenin sonuna kadar üstünlüğü kaybetmediler. Nitekim, 41.dakikada Prijovic’in ilginç golüyle 1-0 öne geçtiler. Bu golün Bucaspor’un açık verdiği sağ kanattan geldiğini de belirtmek gerekiyor.

Bucaspor, ikinci yarıya daha iyi başladı. 52 ve 62.dakikalarda direkten dönen toplar gelecek golün habercisiydi. Nitekim, 65.dakikada Emre Şahin güzel bir golle skoru 1-1’e taşıdı.

Bu arada Mustafa Bahadır’ın 53.dakikada Berkin’in yerine Zafer’i oyuna aldığını da belirtmek gerekiyor.

Bu golden sonra oyun ortada geçmeye başladı. Ancak Boluspor, 71.dakikada şok bir gol buldu ve 2-1 öne geçti.

Bucaspor, bu golden sonra aynı geçen hafta olduğu gibi hızlı oynamaya çalışırken aceleci oynadı ve maçın bitimine kadar hiçbir varlık gösteremedi. Bütün toplar Bolu yarı sahasına ya da ceza sahasına şişirildi. Ancak bu topları hep Bolusporlu futbolcular aldılar.

Bucaspor, uzatma dakikalarında Boluspor ceza sahasının sağ kanadında bir pozisyon yakaladı. Ciddi bir gol tehlikesi olmayan bu pozisyonda Bolusporlu Luiz Henrique, Bucasporlu futbolcunun kafasına ayağını kaldırıp temas ettirdi ve hakem de penaltı kararı verdi. Pozisyon net penaltıydı. Bu açıdan Bolusporlu futbolcuların itirazları yersizdi.

90+3’de penaltıyı gole çeviren Zafer, Fırtına’ya beraberliği getirdi.

Bolu gibi bir deplasmandan alınan bu bir puan büyük önem taşıyor. Sarı- lacivertliler, buldukları bu moralle haftaya lider Kayserispor karşısına çıkacaklar. Bu maçın zorluğunu belirtmeye gerek yok. Ancak Bucaspor, mutlaka kazanmak zorunda. Galibiyet inancı, doğru bir kadro ve doğru bir taktikle üç puan imkansız değil.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..