Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy & Hazal Kaya Fırtınasına Çözüm Aranıyor!- 2

Çağatay Ulusoy & Hazal Kaya Fırtınasına Çözüm Aranıyor!- 2
 

"Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya Fırtınasına Çözüm Aranıyor!"  adlı blog yazım hem ülkemizde, hem de dünya ülkelerinde büyük ses getirdi. Her iki Blog sayfamda 2 bin üstünde okundu, yüzlerce destek tweeti atıldı.

Ben bu fırtınanın dinmesini istiyorum. Ve tekrar iddia ediyorum. Adını Feriha Koydum dizisinin yapılmayan final bölümünün bir sinema filmi ile çekilip yapılması. Bazıları ahkam keserek, kesin olmaz diyorlar. Ben bal gibi olur diyorum. AFK Haziran 2012'de final yapmadı. Sezon finali yaptı. Feriha kurşunlandı, Emir'in kollarında kaldı.

Hazal Kaya tekrar yeni sezonda dizide yer almak istemedi. Feriha'yı öldürdüler. Çaresiz kalan Çağatay Ulusoy, Emir Sarrafoğlu olarak dizinin devamını 3-5 bölüm çekmek zorunda kaldı. Bu aslında o zaman yapılan bir hataydı. Emir'ın yolunda oynamamalıydı.

Şimdi deneyimli senaristlerimiz, o günden bu güne 5 yıl zaman atlatması yaparak devamını yazabilirler. Feriha bu süre zarfında yoğun bakımda kalır. Tıp mucizesi olur ve Feriha yıllar sonra uyanır. Günümüzde aşklarını kaldıkları yerden yaşarlar. O büyülü aşkı yazan senaristlerimiz, Sırma Yanık ile Melis Civelek yazarlarsa...

23 Şubat 2013 Tarihinde yazdığım "Feriha - Emir Masalımsı Aşkı Unutulmuyor" adlı blog yazımda aynı konuyu dile getirmişim. (1)

Edebiyat tarihimizde üç büyük aşk vardır. Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı, Ferhat ile Şirin Aşkı. Bu destansı aşkların, ölümsüz unutulmaz hikayesini bilenleriniz vardır. Son iki yılda yaşanan dizideki Feriha - Emir aşkı da bu türden, unutulmuyor, yakın zamanda da unutulmayacak gibi. Öyle sahneler izledik ki seyirci unutamadı. Asansörde, Parkta, anfide ve arabada... Unutulur mu bu sahneler.

Bu nedenledir ki, önümüzdeki yaz aylarında bir sinema filmi ile konu anlatılır.  Mutlu bir final bölüm filmi ile nokta konur, daha yıllarca konuşulur.

Şimdi yeni bambaşka bir konuda çekilecek sinema filmi; Çağatay ve Hazal için Emir ve Feriha aşkı gölgesinde kalır. Bir de yeni bir dizi için her iki oyuncumuzun yakın zamanda boşluk yok. Çağatay Ulusoy önündeki üç yılı dolu olduğu söyleniyor. Hazal Kaya da Bizim Hikaye'de Burak Deniz ile iyi giden bir diziye başladı.

Ben ısrarla diyorum ki; Feriha - Emir aşkı güzel bir final ile sonlandırılıp, bu fırtına dindirilmeli... Benden söylemesi.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

(1) http://blog.milliyet.com.tr/feriha---emir-masalimsi-aski-unutulmuyor-/Blog/?BlogNo=403859

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..