Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '18

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy Amerika'da Yeni Dizisinin Yayınlanmasını Bekliyor!

Çağatay Ulusoy Amerika'da Yeni Dizisinin Yayınlanmasını Bekliyor!
 

Çağatay Ulusoy'un Netflıx dizisi olan The Protector (Hakan: Muhafız) adlı dizisinin yayınlanmasını bekliyor.

Netflıx yetkileri dizinin önümüzdeki ay 14 Aralıkta yayına gireceğini söylediler.

Ulusoy da Eylül ayı ortalarında Amerika'ya gelmişti. O günden bu yana neredeyse 2 aydır Los Angeles'te kalıyor. Günlerini geçiriyor, bazı etkinliklere katılıyor. Yabancı dilini ilerletmek devamlı ingilizce konuşuyor. Zira ingilizce onun için çok önemli, yaptığı anlaşmalar çerçevesinde yeni Amerikan yapımları çekecek ve dizilerde ingilizce konuşacak! Bu nedenle pratiğini geliştirmesi lazım.

Eylül ayı içinde 70. Emmy Ödül gecesini katılmıştır. Zaman zaman dostluğunu ilerlettiği eski milli basketbolcumuz Mehmet Okur ile bir araya gelmişler California San Diego sahillerinde dolaşmışlardır.

Çağatay Ulusoy 2014 yılında oynadığı Medcezir dizisinin bir bölümünde Asım Şekip Kaya (Can Gürzap) karşılıklı bilarda oynamışlardı.

Dizide Yaman, kalp krizi geçiren ilk müdahaleyi yaparak Asım bey’in hayatını kurtarmış ve Asım Şekip Kaya bu kez farklı şartlarda yüz yüze geliyor aralarında bilardo turnuvası yapıyorlar. Çağatay'ın diziden bilardo tutkusu vardı. Bazı geceler aralarında bilardo turnuvası yapmışlardır.

Engin Aykanat onları seyrediyor.

Başka bir gün;

Çağatay Ulusoy; Mehmet Okur & M. Ali Şimşek Cem Kılıç’a destek vermek için #ShoBox‘a katıldılar.

Çağatay Ulusoy'un başka bir hobisi de fotoğrafçılık. Boş zamanlarda kafasını dağıtmak için manzara fotoğrafları çekiyor.

Çağatay Ulusoy, Netflıx dizisi The Protector (Hakan-Muhafız) 14 Aralıkta yayınlanınca tepkileri alacak, başarısının gururunu yaşayacak ve tebrikleri kabul edecek, sonra yurdumuza dönecektir.

Her şey gönlünce olsun Çağatay...  Unutma milyonlarca sevenin yeni dizi ve sinema filmlerini bekliyor, başarılarını görmek alkışlamak için.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

  • *Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..