Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy Asla Unutulmayacak!

Çağatay Ulusoy Asla Unutulmayacak!
 

Çağatay Ulusoy yaşarken efsane, pes doğrusu!

Pek çok oyuncunun hayalleri Çağatay Ulusoy’un gerçekleştirdiği efsaneyi yaşamak. Çağatay Ulusoy, çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Sadece fiziki görünümü onu bu başarı noktasına getirmedi. Çok sıkıntılar yaşadı Çağatay Ulusoy ama hayranları onu asla yalnız bırakmadı. Doğrusu ben de haksız eleştirilere kızıp, aktöre destek veren gurubun içinde yerimi aldım ( magazin basını sadece hayranları değil, aileleri de düşünerek yazmalı)

İşte aradan yıllar geçti, Çağatay Ulusoy artık 26 yaşında ve olgunluk çağına doğru ilerliyor. Sanatında ki ilerleyiş ve yükseliş ise yaşının çok üzerinde, çünkü çok hızlı yükseliyor, çok hızlı… Hayranlarının onun peşinden gitmesinin, arkasında durmasının sanatçı için başka bir güç kaynağı. Çağatay Ulusoy da bu gücü doğru ve akıllıca kullanarak “Dünya Starı” olma yolunda ilerliyor.

Aktör 2011-2017 arasında o kadar hızlı bir yükseliş yaşadı ki bu kadar hızlı yol alacağını sanırım kendi bile düşünmüyordu. Ününün büyüsüne kapılmadan kısa aralıklar vererek yeni projelerine devam ediyor. Hayranları Çağatay Ulusoy’u sonuna kadar destekleyip, arkasında durmaya, alkışlamaya devam edecek.

23 Eylül 2017 saat 00:00 da doğumgünü partisi var!

Çağatay Ulusoy hayranları TT yaparak dünyada gündem oluşturacaklar. Doğrusu genç aktör bu organizasyon üzerine yine sevenlerine tatlı mesajlar yollayacaktır. Çağatay Ulusoy, kalp almayı bilen bir aktör.

Şimdiler de balık tutarak dinlenen Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için güç toplamaya çalışıyor. Bu hazırlık dönemleri genelde kendi içine kaçıp, diğer karakterden uzaklaşılarak yapılır. Çağatay Ulusoy da bu yolu seçmiş. Ama bence asıl güç toplama sanırım bu TT ile gerçekleşecek. Çünkü bütün dünyadaki hayranları teknoloji sayesinde ona en güzel dilek ve mesajları yollayacaktır.

Çağatay Ulusoy, bu sevgiyi ve başarısını çoğaltarak yoluna devam edecek ve gerçek bir efsane olduğunu tüm dünyaya kanıtlayacak.

Genç aktör daha nice yıllara ve başarılara…

Hayatta sevgiyi çoğaltmanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..